Κατερίνα Καινούργιου: Τι αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά για την προσωπική της ζωή;
Νέα

Κατερίνα Καινούργιου: Τι αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά για την προσωπική της ζωή;

Κατερίνα Καινούργιου: Τι αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά για την προσωπική της ζωή;

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο “Για την παρέα” ήταν σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου. Οι δυο παρουσιαστές γνωρίζονται χρόνια και είναι πολύ καλοί φίλοι, οπότε το κλίμα ανάμεσά τους ήταν αρκετά οικείο, με την ίδια να προχωρά σε αρκετές αποκαλύψεις, τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για τα επαγγελματικά της.

Η επιβεβαίωση του χωρισμού

Αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου έπαιξε ένα παιχνίδι, όπου έπρεπε να αναγνωρίσει μερικές οικιακές συσκευές. Στο πλαίσιο του παιχνιδιού, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε ξεκάθαρα τις φήμες περί χωρισμού με τον Νάσο Αναστασόπουλο. Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε ευθέως την Κατερίνα Καινούριου εάν είναι μόνη της και εκείνη απάντησε χωρίς κανέναν ενδοιασμό: «Ναι, καιρό, δεν στο έχω πει; Καιρό είμαι μόνη μου…».

Βρήκε την επαγγελματική της ισορροπία στο Open

Αναφερόμενη στα επαγγελματικά της η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαριτολογώντας πως το όνειρό της ήταν να ξεπεράσει τον Νίκο Μουτσινά, τον οποίο αποκάλεσε ως “βασιλιά της μεσημεριανής ζώνης”. “Είμαι πολύ καλά στο Open, κάνω μια πρωινή εκπομπή όπως την ήθελα. Έχει δουλευτεί πολύ αυτό από το Open και από την ομάδα μου την εποχή του “Epsilon” τόνισε χαρακτηριστικά.

“Με έδιωξαν από τον Alpha”

Η Κατερίνα Καινούργιου φρόντισε πάλι να αναφερθεί στον τρόπο που έφυγε από τον Alpha και να φέρει στο προσκήνιο ξανά την όχι και τόσο καλή σχέση της με τον σταθμό. “Με έδιωξαν από τον Alpha, έφυγα με άσχημες σχέσεις. Δεν πήγε καλά η εκπομπή και είχα μείνει χωρίς δουλειά. Ένας από τους λόγους που είπα “ναι” στο “Epsilon” ήταν ο Θέμης Μάλλης. Στα 2 χρόνια του “Epsilon” ωρίμασα και έγινα παρουσιάστρια. “Έμαθα να δουλεύω με πειθαρχία και σεβασμό και έμαθα να ακούω” είπε συγκεκριμένα.