Κατερίνα Λέχου: «Αισθάνομαι αμφίσημα για τις παλιές σειρές. Νομίζω ότι γίνεται βαρετό»
Νέα

Κατερίνα Λέχου: «Αισθάνομαι αμφίσημα για τις παλιές σειρές. Νομίζω ότι γίνεται βαρετό»

Κατερίνα Λέχου: «Αισθάνομαι αμφίσημα για τις παλιές σειρές. Νομίζω ότι γίνεται βαρετό»

Ο ανατρεπτικός ρόλος που ετοιμάζεται να κάνει

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου.

«Είμαι συναισθηματικά δεμένη με το Mega» είπε και πώς όχι αφού μερικές από τις πιο γνωστές σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει βγήκαν από αυτό το κανάλι.

«Αισθάνομαι αμφίσημα για τις παλιές σειρές. Μερικές φορές χαίρομαι και τις βλέπω με νοσταλγία, ενώ άλλες φορές νομίζω ότι γίνεται βαρετό. Έχουν γίνει πάρα πολλές επαναλήψεις» σημείωσε η δημοφιλής ηθοποιός αλλά όπως είπε «η διαχρονικότητα δείχνει ότι άξιζε τον κόπο».

Η Δανάη μίλησε για το αν είχε γνωρίσει την Κατερίνα στα γυρίσματα του «Είσαι το ταίρι μου» και όπως είπε ήταν τετάρτη Δημοτικού και πήγαινε αλλά η ηθοποιός δεν είχε πολλές σκηνές με τη μητέρα της, τη Βίκυ Σταυροπούλου.

«Δεν είναι τίποτα δεδομένο στη δουλειά μας. Κάθε φορά, σε κάθε δουλειά, αποδεικνύουμε αν μπορούμε ή δεν μπορούμε» πρόσθεσε η Κατερίνα Λέχου μιλώντας για το γεγονός ότι δεν ήταν η πρώτη επιλογή των παραγωγών στις σειρές που την καταξίωσαν.

Για το μέλλον της αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του ψυχολογικού θρίλερ «42 βαθμοί», όπου πραγματεύεται την αποδόμηση της «αγίας» οικογένειας. «Δεν με έχετε ξαναδεί στην τηλεόραση σε τέτοιο ρόλο, υποδύομαι μια κακιά, δεσποτική γεροντοκόρη» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, μίλησε για τα προσωπικά της, τις συνήθειές της και τις παραξενιές λόγω… ζωδίου, όπως η καθαριότητα, αφού είναι Παρθένος.

«Δεν χρονομετρώ τον σύζυγό μου πόση ώρα λούζεται γιατί τον αγαπάω» είπε με χιούμορ για την μανία της για καθαριότητα.

«Με τον κορονοϊό είμαι προσεκτική αλλά δεν θέλω να με σκοτώσει ο φόβος» είπε.