Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μου είχε πει ότι μοιάζω με την Αλίκη. Ήταν spooky»
Νέα

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μου είχε πει ότι μοιάζω με την Αλίκη. Ήταν spooky»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μου είχε πει ότι μοιάζω με την Αλίκη. Ήταν spooky»

Όσα είπε στην ΕΡΤ για την επίμαχη σειρά του Alpha, τα παιδιά της και τον σύμβουλο γάμου

Την Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχτηκαν στο «Αυτός και ο άλλος» ο Τάκης Γιαννούτσος και ο  Θοδωρής Βαμβακάρης, που όπως ανέφεραν είναι παιδί στην ΕΡΤ αφού η μητέρα της ήταν αθλητικογράφος.

https://streamable.com/koo4vg

Η εμπειρία της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Κατερίνα διηγήθηκε πώς σε μία σχολική παράσταση κατάλαβε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός αλλά έλεγε ότι θέλει να γίνει δασκάλα για να μην την πουν «ψωνάρα».

Η ίδια ξεχωρίζει τον ρόλο της στον «Κόκκινο κύκλο» ομολόγησε όμως ότι δεν έχει δει τη σειρά όπου έκανε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το «Έχω ένα μυστικό». «Θα μπορούσα να είμαι και καλύτερη. Ήθελε ένα coaching. Ίσως χρειαζόταν μια μεγαλύτερη πλαισίωση. Δεν πέρασα καλά.

Ούτε το σενάριο δεν μπορούσαν να γράψουν. Οι μηνύσεις ήταν τόσες πολλές που τρώγαμε από παντού που κατέληγαν να αναπαράγουν τα ίδια και ίδια. Παίζαμε σκηνές ήδη παιγμένες εξαιρετικά στον ελληνικό κινηματογράφο. Αντί να μπεις μέσα στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της Αλίκης ασχολιόσουν με άλλα πράγματα. Δεν είχαμε τίποτα να παίξουμε».

Μίλησε όμως και για την πίεση που δέχτηκε λόγω των κακών κριτικών που της έκανε κακό στην υγεία της.

«Ήμουν και πιο μικρή τότε και μέχρι τότε δεν με είχε πειράξει κανείς. Ήταν κάπως περίεργα οι κριτικές έρχονταν ακόμα και από ανθρώπους που δεν είχαν δει τη σειρά ποτέ. Ήταν και η εποχή με τα μεσημεριανά, το κανάλι το συγκεκριμένο που έκανε αυτά τα περίεργα, που το γκόσιπ ήταν πάρα πολύ της μόδας. Τότε τα μεσημεριανά έπαιρναν φωτιά. Τώρα δεν υπάρχει αυτό», είπε.

«Δεν θα την άλλαζα αυτή την εμπειρία. Αλλά δεν θα το ξανάκανα. Χαζή είμαι; Τώρα δεν θα το ξανάκανα, ξέροντας το πλαίσιο μέσα στο οποίο έγινε. Τότε ήμουν ανυποψίαστη».

Όπως αποκάλυψε την ομοιότητά της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη την είχε διακρίνει και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ που τον είχε δάσκαλο στη δραματική σχολή.

«Με δίδασκε τραγωδία και κάποιες φορές μου είχε πει ότι μοιάζω στην Αλίκη. Ήταν κάπως spooky αυτό ότι μετά έγινε η σειρά».

https://streamable.com/v2dkbu

«Είναι πραγματικά υπαρξιακό το ζήτημα. Δεν κάνω καμία έκπτωση στη δουλειά μου. Είμαι η τελευταία που φεύγω από την πρόβα, δουλεύω σαν τον σκύλο τον μαύρο. Έχω πάψει όμως να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Έχω μία τάση προς την τελειομανία» είπε για τη δουλειά της και πόσο δίνεται σε αυτήν.

https://streamable.com/4x7r61

Η ζωή της πριν και μετά τα παιδιά και τον γάμο

Για την απόφαση να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια στο peak της καριέρας της είπε: «Δεν το σκέφτηκα πολύ. Αν το έβαζα στη ζυγαριά δεν θα έκανα τίποτα. Δεν ήταν ούτε το δικό ούτε του Παναγιώτη το όνειρο να κάνουμε παιδιά και οικογένεια. Φανταζόμουν τον εαυτό μου με παιδί από υιοθεσία, χωρίς σύντροφο, μόνη μάνα. Σκεφτόμασταν την υιοθεσία για το δεύτερο. Απλώς βρεθήκαμε και κάπως αισθανθήκαμε ότι αυτό ήταν το σωστό και ήταν».

https://streamable.com/fazed1

«Η ζωή μου άλλαξε τελείως με τα παιδιά. Πριν ήταν εστιασμένη στην καριέρα και στην προσωπική ζωή. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο να συνδυάσεις καριέρα και παιδιά» είπε.

Όπως είπε πηγαίνει σε σύμβουλο γάμου με τον σύζυγό της. «Κάνουμε δουλειά και οι δύο. Σε ποιο ζευγάρι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Είναι πολύ σπουδαία η διαδικασία της αυτοβελτίωσης».

Όπως είπε ο σύζυγός της δεν έχει αντίρρηση που το είπε δημόσια διότι δεν έχουν τέτοια θέματα ενώ προέτρεψε τα ζευγάρια που στα κρίσιμα σημεία «χτυπάνε τοίχο» να πάνε σε σύμβουλο.

https://streamable.com/8w7qv3

Η Κατερίνα μίλησε και για τη σχέση της με το Instagram και τον χρόνο.

Βρίσκει καλό έσοδο το να ανεβάζει προϊόντα ενώ παραδέχεται ότι είναι ένα μέσο να επικοινωνεί τη δουλειά της αλλά δηλώνει άσχετη.

Όπως είπε έχει κάνει μπλοκ ανθρώπους που κάνουν πολύ άσχημα σχόλια τα οποία δεν παίρνει προσωπικά.

«Ο χρόνος είναι αμείλικτος. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μεγαλώνω ωραία αλλά όχι να παραμορφωθώ. Σίγουρα θα έκανα μικρά πραγματάκια για να βελτιώσω κάτι αλλά χωρίς να ξεφεύγω από την ηλικία μου. Όσο πιο πολλά κάνεις τόσο πιο μεγάλος δείχνεις».

Μίλησε και για τα παιδιά της λέγοντας ότι στον μεγάλο της γιο έχουν πετύχει τα όρια που έχει θέσει ενώ ο μικρός είναι «καρναβάλι». «Είναι πολύ ακέραιος χαρακτήρας, πολύ συνεργάσιμος» είπε για τον Μάξιμο, αποκαλύπτοντας ότι είναι πολύ καλός σκακιστής και παίζει και πιάνο.

https://streamable.com/p75e0u