Κατερίνα Πεφτίτση: «Δεν είχα χρήματα για το ενοίκιο. Κοιμόμουν στο παγκάκι»
Νέα

Κατερίνα Πεφτίτση: «Δεν είχα χρήματα για το ενοίκιο. Κοιμόμουν στο παγκάκι»

Κατερίνα Πεφτίτση: «Δεν είχα χρήματα για το ενοίκιο. Κοιμόμουν στο παγκάκι»

Οι δυσκολίες που πέρασε για να ακολουθήσει το όνειρό της

Η Κατερίνα Πεφτίτση, το plus size model που γνωρίσαμε στο GNTM, ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα».

«Είναι το όνειρό μου να κάνω τον κόσμο να γελάω. Από μικρή έλεγα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός. Είμαι ένα άτομο που πεισμώνει. Πήγα σε Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο που αγάπησα περισσότερο το θέατρο. Οι γονείς μου στην Πιερία ήθελαν να κάνω κάτι. Εγώ δεν άκουσα τίποτα. Ήμουν πολύ αντιδραστικό παιδί γιατί ήθελα να τραβήξω την προσοχή των γονιών μου που είχαν χωρίσει όταν ήμουν τετάρτη δημοτικού. Πήγαινα σε σπίτια φίλων μου και ήθελα να νιώσω οικογένεια».

Η Κατερίνα αναφέρθηκε στον αγώνα της μητέρας της να μεγαλώσει εκείνη και την αδερφή της έχοντας και μία γιαγιά με άνοια στο σπίτι. «Η μητέρα μου είναι πρώτα φίλη μου».

«Όταν άρχισα να παίζω σε παραστάσεις κατάλαβα ότι το χειροκρότημα και το γέλιο του κόσμου με χαροποιεί. Προσπάθησα πολύ σε αυτόν τον χώρο. Ήρθα στην Αθήνα στα 18 για να κυνηγήσω το όνειρό μου. Είχα τρέλα, είχα μόνο το όνειρό μου. Δούλευα καλοκαίρι για να μαζέψω κάποια χρήματα για να το κάνω αυτό. Η μητέρα μου αντιδρούσε. Το όχι για μένα δεν υπήρχε. Ήρθα στην Αθήνα χωρίς στον ήλιο μοίρα. Πέρασα από διάφορα πράγματα. Θυμάμαι ότι για ένα διάστημα δεν είχα χρήματα και δεν μπορούσα να μιλήσω στη μητέρα μου και έμεινα ένα διάστημα στον δρόμο. Δεν είχα για το ενοίκιο. Κοιμόμουν στο παγκάκι. Περίμενα τα αποτελέσματα και είπα ότι δεν θα φύγω. Βγήκαν τα αποτελέσματα από το Εθνικό, δεν πέρασα στην πρώτη φάση. Μπήκα σε άλλη σχολή».

Όπως είπε έκανε πολύ χορό και οι καθηγητές της είδαν ότι έχει κότσι και έπρεπε να αφαιρεθεί. «Έπρεπε να προβώ σε επέμβαση άμεσα. Έκανα το χειρουργείο και εκεί  ήταν ένα κομβικό σημείο γιατί έπρεπε να μείνω αρκετό καιρό στο κρεβάτι και σε αναπηρικό αμαξίδιο. Σταμάτησα τελείως την άσκηση. Ήμουν με τα πόδια πάνω και έβλεπα ταινίες. Τότε πήρα κιλά. Είχα πάθει μια κατάθλιψη, είχα βάλει αρκετά κιλά, αισθανόμουν λες και με είχαν τσιμπήσει μέλισσες, σιχαινόμουν το σώμα μου. Είχα βρει μία καλή δουλειά και είπα θα πάω να κάνω γαστρικό μανίκι».

https://streamable.com/2lvsuq

«Ο γιατρός μου είπε δεν πρόκειται να σε χειρουργήσω. Πάλευα μόνη μου να χάσω τα κιλά, δεν τα έχανα και αποφάσισα να αποδεχτώ τον εαυτό μου. Θυμάμαι πάρα πολύ έντονα που είμαι στον καθρέφτη με τα εσώρουχα και αγκάλιασα τον εαυτό μου. Στην αρχή ντρεπόμουνα να έρθω σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό μου. Εισέπραττα ρατσισμό και από σχέσεις  μου που ήθελαν να με κάνουν μία άλλη. Δεν είχα το σώμα πoυ θα ήθελε ο μέσος άνδρας που βλέπει στα social media. Και με ενοχλούσε μέχρι που αγκάλιασα τον εαυτό μου.Ήμουν κομπλεξική και ήθελα να γίνω κάτι άλλο» είπε μεταξύ άλλων.

Μίλησε όμως και για το GNTM το οποίο δήλωσε ότι ευγνωμονεί διότι του οφείλει το γεγονός ότι σήμερα δουλεύει ως μοντέλο ενώ όλες οι άλλες της δραστηριότητες έχουν διακοπεί λόγω πανδημίας.

«Ο λόγος για τον οποίο πήγα στο GNTM ήταν για να πάω κόντρα γιατί δεν υπήρχε καμία κοπέλα με παραπάνω κιλά» εξήγησε.

https://streamable.com/8y5uvn