Κατερίνα Στικούδη: «Έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος δίπλα στον Βαγγέλη»
Νέα

Κατερίνα Στικούδη: «Έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος δίπλα στον Βαγγέλη»

Κατερίνα Στικούδη: «Έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος δίπλα στον Βαγγέλη»

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar, η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό. Εκεί, μίλησε για όλα. Από την εμφάνισή της ως Πάολα μέχρι τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Η κριτική

Ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης, είναι ο καλύτερος κριτής της. Όπως είπε η ίδια: «Είναι αυστηρός, αλλά με πάει παραπάνω. Με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερη. […] Είναι αυστηρός κριτής, είναι στήριγμα». Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν γινόταν να μην σχολιάσει και την εμφάνισή της ως Πάολα: «”Δε στόναρες καθόλου, δεν έφυγες. Μπράβο”. Δε μένει στα κουνήματα, τα ξέρει αυτά».

Ο γάμος

Η Κατερίνα Στικούδη κι ο Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν πριν μερικούς μήνες, αλλά ήταν ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια. Όπως είπε η ίδια για το γάμο τους: «Ήταν ένα πάρτι αγάπης για να έρθουν οι δικοί μας άνθρωποι να περάσουμε καλά. Το άφησα στην οικογένειά μου. Ο πεθερός μου το ανέλαβε, εγώ απλά πήγα». Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς τους δεν φοράει βέρα γιατί φοβούνται μήπως τη χάσουν.

Το δέσιμο

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που περιέγραψε η Κατερίνα Στικούδη για το δέσιμο με τον Βαγγέλη Σερίφη: «Το δέσιμο το είδα από την πρώτη στιγμή που τον άγγιξα». Ωστόσο, αυτό που τους έφερε πιο κοντά ήταν η αρρώστια κι ο χαμός της μητέρας του. «Όταν ήμουν στο Dancing with the stars, για μένα τότε ήταν μία δύσκολη περίοδος και δεν φάνηκε ποτέ. Η μητέρα του Βαγγέλη ήταν άρρωστη τότε, μετά τη χάσαμε και γίναμε ένα μέσα από τις δυσκολίες. Δύο άνθρωποι που αγαπιούνται αληθινά έρχονται ακόμα πιο κοντά μέσα από τις δυσκολίες», λέει χαρακτηριστικά.

Το αισιόδοξο μήνυμα

Μία από τις ωραιότερες στιγμές της συνέντευξης ήταν όταν η Κατερίνα Στικούδη είπε ότι ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, την κάνει καλύτερο άνθρωπο. «Να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας δίνουν χαμόγελο. Να ξυπνάς το πρωί και να χαμογελάς. Μπορεί όλα τα προβλήματα να μη λυθούν ποτέ, αλλά ένα χαμόγελο μπορεί να σου δώσει αισιοδοξία», προέτρεψε τον κόσμο που την έβλεπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: