Κατερίνα Στικούδη: “Δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα στη μέση…”
Νέα

Κατερίνα Στικούδη: “Δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα στη μέση…”

Κατερίνα Στικούδη: “Δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα στη μέση…”

Όσα είπε για το My Style Rocks

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού σήμερα στην εκπομπή της.

Αρχικά, περιέγραψε πώς πέρασε τις ημέρες της καραντίνας και ποια ήταν η ψυχολογία της κάτω από τις πρωτοφανείς συνθήκες που βίωσε.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε τον εγκλεισμό για να βρεθεί κοντά με τον σύζυγό της μιας και οι υποχρεώσεις της της αποσπούσαν πολύ από τον χρόνο της το προηγούμενο διάστημα απολαμβάνοντας έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος μαζί του.

https://streamable.com/pyq5ql

Όσον αφορά επιστροφή του My Style Rocks στις τηλεοπτικές οθόνες τον Σεπτέμβριο δήλωσε  ότι χαίρεται με αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων καθώς δεν της αρέσει να αφήνει πράγματα στη μέση αν και δεν έχει πληροφόρηση για το πώς θα διεξαχθεί ο νέος κύκλος του reality μόδας.

“Δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα στη μέση θα ήθελα να ολοκληρωθεί. Από όσο ξέρω θα είναι κάποια κορίτσια τα ίδια, ίσως προστεθούν και άλλα δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες”.

Τέλος, μιλώντας για τα βήματά της στην τηλεόραση μέχρι σήμερα αποκάλυψε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να παρουσιάσει μία εκπομπή πιο κοντά στη μουσική που είναι και το αντικείμενό της.

https://streamable.com/w4hej2