Κατερίνα Ζαρίφη: «Τα πρώτα 5 χρόνια της τηλεόρασης είχα μελαγχολία και γυρνούσα σπίτι άδεια»
Νέα

Κατερίνα Ζαρίφη: «Τα πρώτα 5 χρόνια της τηλεόρασης είχα μελαγχολία και γυρνούσα σπίτι άδεια»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Τα πρώτα 5 χρόνια της τηλεόρασης είχα μελαγχολία και γυρνούσα σπίτι άδεια»

Όσα αποκάλυψε στον καναπέ του «Στούντιο 4»

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση αλλά και την εμμονή της τηλεόρασης με τα κιλά της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε πώς τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση είχε μία μελαγχολία, προσπαθούσε να γίνει αρεστή με τα αστεία της και εάν δεν άκουγε το γέλιο του συνομιλητή της ένιωθε πώς αποτύγχανε.

«Τα πρώτα 5 χρόνια της τηλεόρασης είχα μελαγχολία και γυρνούσα σπίτι άδεια. Ήθελα να ακούω το γέλιο του άλλου αλλιώς θεωρούσα ότι αποτύγχανα φοβερά. Και αυτό έχει να κάνει και με την εικόνα. Δεν είναι ότι θα μπω μέσα και θα εντυπωσιαστεί ο άλλος με την ομορφιά. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να είμαστε όλοι χαρωποί. Το καταλάβαινα τότε, αλλά δεν υποκρινόμουν αλλά έβαζα τα “καλά” μου. Έχω ένα δικό μου χιούμορ που είτε είναι αρεστό είτε όχι. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ωραία κριτική που σε κατεβάζουν λίγο. Όταν βγαίναμε στη τηλεόραση ήμασταν φωνακλάδες, λες και είχαμε κώφωση. Ήμασταν λες και είχαμε πάρει LSD. Δεν γινόταν να ερχόσουν από διάλειμμα και να μην χόρευες».

«Θέλω να πω ότι όταν είσαι ένας άνθρωπος έχεις να δώσεις μάχη με την εικόνα σου, με τα κιλά σου. Στο τελευταίο ρεπορτάζ που μπήκα να διαβάσω έγραφαν τι φαγητό έκοψα και αδυνάτισα. Είναι ταμπελίτσα και ρετσινιά. Έχω ακούσει και μπινελάκια του γιατί αδυνάτισες; Τώρα λένε ότι αδυνάτισα και είμαι στα καλύτερα μου. Πού το ξέρεις εσύ; Μπορεί να είμαι στην κατήφεια μου και να μου έχει κοπεί η όρεξη και να είμαι στα καλύτερά μου με περισσότερα. Ξέρω ανθρώπους που είναι με περισσότερα κιλά και είναι υγιέστατοι. Μπορεί να με τρελάνει η ατάκα “από αγάπη στο λέω”».