Katerine Duska: “Είναι σημαντικό ότι έχουμε μία δική μας ταυτότητα”
Νέα

Katerine Duska: “Είναι σημαντικό ότι έχουμε μία δική μας ταυτότητα”

Katerine Duska: “Είναι σημαντικό ότι έχουμε μία δική μας ταυτότητα”

Στην κρατική τηλεόραση και τον Άγι Μενούτη μίλησε αποκλειστικά η Κaterine Duska λίγο μετά την πρώτη της πρόβα και ενόψει της δεύτερης.

Να θυμίσουμε ότι αυτή θα γίνει την Παρασκευή 10 Μαΐου στο Τελ Αβίβ. Σήμερα άλλωστε έγινε η δεύτερη πρόβα της Τάμτας.

Η Κατερίνα με επαγγελματισμό, σύνεση και αυστηρότητα μίλησε για την εμπειρία της από τις προετοιμασίες και για τις προσδοκίες της ενόψει της δεύτερης πρόβας.

Όπως είπε:  “Δεν ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι στο viewing room. Ήταν η πρώτη πρόβα, γι’ αυτό υπάρχουν οι πρόβες για τις διορθώσεις. Έχουμε πολλά να δούμε στο θέμα της σκηνοθεσίας, του φωτισμού και των γραφικών στα led walls αλλά το σημαντικό είναι ότι είναι μια ομάδα άκρως επαγγελματική που σέβεται το όραμα κάθε συμμετοχής. Μας είπαν ότι ξέρουν ότι το δικό μας έχει μια λεπτότητα και πολυπλοκότητα. Οπότε είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει”.

“Μετά την πρώτη πρόβα δεν ήξερα καν ότι μας έβλεπαν. Μου είπαν ότι χειροκρότησαν. Είναι πολύ τιμητικό. Έχω δει κάποια σχόλια στο Instagram. Στους δημοσιογράφους άρεσε που έχουμε μία αισθητική διαφορετική. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό – αρέσει δεν αρέσει- ότι έχουμε μία δική μας ταυτότητα, μια παρουσίαση που δεν θα μοιάζει με άλλη. Νομίζω ότι αυτό θα είναι το πλεονέκτημά μας”, τόνισε.