Κάτια Δανδουλάκη: «Έρχονται βόμβες και ανατροπές στις ‘Άγριες Μέλισσες’»
Νέα

Κάτια Δανδουλάκη: «Έρχονται βόμβες και ανατροπές στις ‘Άγριες Μέλισσες’»

Κάτια Δανδουλάκη: «Έρχονται βόμβες και ανατροπές στις ‘Άγριες Μέλισσες’»

Στη Real News και στον Βασίλη Μπουζιώτη μίλησε η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Κάτια Δανδουλάκη.

Η ηθοποιός που αυτή την εβδομάδα μπαίνει στην ιστορία αποκάλυψε γιατί ο κόσμος αγαπάει τη συγκεκριμένη δουλειά, ενώ παράλληλα μίλησε για τις εξελίξεις.

“Η σειρά σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης κερδίζει τους κριτικούς και έχει γίνει η απόλυτη τηλεοπτική μανία! Επιβεβαιώθηκα, γιατί πολύ απλά ξέρω πως ο κόσμος μπουχτίσει από τα reality μόδας, μαγειρικής, τραγουδιού, επιβίωσης κλπ. και θέλει το ‘παραμύθι’, που του έλειψε τόσο καιρό, που τα κανάλια σνόμπαραν το μέγιστο κεφάλαιο της μυθοπλασίας. Έχει αγριέψει πολύ το σκηνικό, έχουν δυσκολέψει ακόμα περισσότερο όλα και ο κόσμος -και εμείς μαζί- έχει μεγάλη ανάγκη να ξεφύγει, να αποδράσει, να ταξιδέψει, να παρακολουθήσει ιστορίες με έρωτες, μίση, πάθη, θανάτους, προδοσίες και μυστικά”, τόνισε αρχικά.

“Παίρνω στα χέρια μου το σενάριο με τρομερή αγωνία”

«Οι ‘Άγριες Μέλισσες’ τα έχουνε όλα αυτά σε εξαιρετικές δόσεις! Η προικισμένη Μελίνα Τσαμπάνη μαζί με τη δυνατή ομάδα της υπογράφει το σενάριο, που είναι γερά χτισμένο με εξαιρετική πλοκή, σασπένς, εκπλήξεις και ανατροπές με το μυστήριο να χτυπάει κόκκινο. Ακόμη και τώρα μετά από καιρό γυρισμάτων, έχω μία γενική εικόνα για το ρόλο που παίζω χωρίς να ξέρω πού φτάνει πού οδηγείται. Παίρνω στα χέρια μου το σενάριο με τρομερή αγωνία κάθε φορά εκεί βρίσκεται ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της σειράς: μας κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον με όσα βγαίνουν στη διαδρομή και ανάλογη λαχτάρα έχουν και οι τηλεθεατές που έρχονται και με ρωτούν για τα παρακάτω που δεν ξέρω να τους τα πω”, απάντησε σε σχετική ερώτηση η ηθοποιός.

“Έχει φτιαχτεί μία ποιοτική δουλειά, μία σειρά υψηλού επιπέδου από αυτές που είχαν εκλείψει. Χαίρομαι πολύ για αυτό και χαίρομαι διπλά γιατί το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε αυτή τη δουλειά με πολύ αγάπη και μεγάλη θέρμη όπως της αξίζει. Έχουμε να κάνουμε με την εκδίκηση του καλού λοιπόν”, δήλωσε ακόμα.

“Η Ανέτ είναι 100% Κάτια”

“Έρχονται βόμβες και ανατροπές στις ‘Άγριες Μέλισσες’», δεν δίστασε να αποκαλύψει η Κάτια, ενώ μίλησε για την τηλεοπτική ηρωίδα που ενσαρκώνει.

«Η Ανέτ είναι αδελφή του Μιλτιάδη και του Δούκα, η οποία παντρεύτηκε και άφησε πίσω της το χωριό για να ζήσει στο Παρίσι όταν ήταν 20 χρονών. Είναι μια γυναίκα που έκανε αυτά που λαχταρούσε η ψυχή της, που ήταν πάντα κόντρα στα πρέπει, που είχε ανοικτούς ορίζοντες και όχι κόμπλεξ. Με την επιστροφή της θα αποκαλυφθούν μυστικά που είχαν μείνει για χρόνια στο σκοτάδι και στη συνέχεια θα υπάρξουν αποκαλύψεις που αφορούν την ίδια. Δεν μπορώ να αποκαλύψω, δυστυχώς, κάτι παραπάνω, άσε που δεν ξέρω και πολλά» είπε χαρακτηριστικά.

“Η Ανέτ είναι 100% Κάτια. έκανα πάντα αυτό που ήθελε η ψυχή μου όποιο κι αν ήταν το κόστος ακόμα και κόντρα σε πρέπει. Έκανα πράγματα ακραία για την εποχή μου, αν μπορεί να θεωρηθεί ακραίο να είσαι πλάι σε αυτόν που αγαπάς και αν και ας μην σου ανήκει απολύτως”, υπογράμμισε ακόμα.

Τέλος, αναφέρθηκε στο σκληρό πρόγραμμά της.

«Ξυπνάω γύρω στις πέντε το πρωί, κατά τις 8 έχω όρντινο για τη σειρά και όσο μας πάει, για να τρέξω μετά στο θέατρο. Η Ανέτ διατρέχει όλες τις ιστορίες, γι’ αυτό κάνω γυρίσματα σε διαφορετικούς χώρους και για πολλές ώρες», είπε.