Κάτια Δανδουλάκη: «Οι “Άγριες Μέλισσες” είναι φλέβα χρυσού»
Νέα

Κάτια Δανδουλάκη: «Οι “Άγριες Μέλισσες” είναι φλέβα χρυσού»

Κάτια Δανδουλάκη: «Οι “Άγριες Μέλισσες” είναι φλέβα χρυσού»

Η ζωή με τον Μάριο Πλωρίτη, η αγάπη του κόσμου και τα σχέδια

Αυτή είναι η εποχή που θα γεννήσει ηγέτες, σύμφωνα με την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Η αγαπημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για την πορεία της στο σανίδι και τόνισε ότι: «Έχω ζήσει τόσες χαρές και τόσες επιτυχίες και από την άλλη πλευρά τόσο έντονες και πολλές στιγμές απόγνωσης και θλίψης, που φέρνουν μια ισορροπία».

Η Κάτια Δανδουλάκη έχει δουλέψει πολύ με την ψυχή της. «Έχω μάθει να την προστατεύω τα τελευταία χρόνια, όταν έχασα τους ανθρώπους μου. Βρήκα χρόνο για την ψυχή μου και της τον αφιερώνω, είναι η προτεραιότητά μου», είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/8tsx8z

Η μεγάλη αγάπη με τον Μάριο Πλωρίτη

Ευγνώμον για τη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη δήλωσε η ηθοποιός. «Ήταν μια σχέση ιδανική και ευγνωμονώ τη ζωή που μου έδωσε την τεράστια αυτή επιτυχία να ζω με έναν άνθρωπο που κάθε στιγμή μαζί του, ήταν στιγμή ευτυχίας. Κατάλαβα ότι αυτό είναι σπάνιο. Είχαμε όλα τα πρακτικά αρνητικά να είμαστε μαζί, υπήρχαν πολλά εμπόδια. Ουσιαστικά, από τα 32 χρόνια, μέναμε τα 12 τελευταία μαζί. Ήθελα να ζω με κάποιον μου να μη καταπατάει την ελευθερία μου και το αντίστροφο. Να τον θαυμάζω κι εκείνος εμένα».

https://streamable.com/hwigbs

Οι «Άγριες Μέλισσες»

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

«Η αγάπη του κόσμου είναι η μοναδική και ανεκτίμητη περιουσία μου. Τελικά αυτό πέτυχα, αυτό ήθελα και θέλω και με κάνει ευτυχισμένη. Αγάπησαν την Κάτια. Ακόμα και όταν είχα επιτυχίες δεν με φώναζαν με το όνομα του ρόλου και μου έκανε εντύπωση», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες»:

«Έχω τη μεγάλη τύχη να είμαι σε μια τόσο ωραία δουλειά μετά από τόσα χρόνια, με υπέροχους συντελεστές. Είναι κάτι μοναδικό. Μια τέτοια φλέβα χρυσού δεν βρίσκεται εύκολα κάθε τόσο. Μια τέτοια επιτυχία και τέτοια συγκυρία όλων των συντελεστών, είναι ένα μαγικό μείγμα.

Τα γυρίσματα είναι λόγω της κατάστασης πολύωρα, γιατί δεν θέλουμε να βρεθούμε μπροστά σε απρόοπτο και να κλείσουμε. Θέλουμε να έχουμε στοκ για να βλέπει ο κόσμος και να χαίρεται».

Όσον αφορά στα μελλοντικά της σχέδια: «Όλα είναι στο μυαλό μου. Έχω πολλά σχέδια και όταν βάλω κάτι στο μυαλό μου δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνω».

https://streamable.com/z36hmq