Κάτια Δανδουλάκη: Τι λέει για το viral βίντεο με τη Βίρνα Δράκου και τον κορονοϊό;
Νέα

Κάτια Δανδουλάκη: Τι λέει για το viral βίντεο με τη Βίρνα Δράκου και τον κορονοϊό;

Κάτια Δανδουλάκη: Τι λέει για το viral βίντεο με τη Βίρνα Δράκου και τον κορονοϊό;

Η ηθοποιός έχει χιούμορ αλλά της λείπουν και οι "Άγριες Μέλισσες"

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στο “Πρωινό” από το σπίτι της όπου βρίσκεται και εκείνη και δήλωσε “έτοιμη για όλα” μετά από τόσες μέρες ξεκούρασης.

“Πρέπει να ξεχάσουμε τα παλιά και να φτιάξουμε καινούρια και να ξεκινήσουμε πολύ δυνατά και χέρι-χέρι” είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε είχε γράψει στην ατζέντα της προ καραντίνας να βρει χρόνο να σκεφτεί!

Tι είπε για το βίντεο που έχει γίνει viral με τη Βίρνα Δράκου και τον κορονοϊό;

“Είναι πάρα πολύ αστείο. Προσπαθούσα να θυμηθώ αν ήταν απλώς μια ιστορία για έναν ιό που έμοιαζε επιστημονικής φαντασίας”, είπε.

“Όχι γέλασα, μου το στέλνανε κατά δεκάδες και μετά το έστελνα εγώ”, είπε.

Συμφωνεί με την ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για τις διαδικτυακές παραστάσεις;

“Έχει ένα δίκιο η Μιμή από την άποψη ότι το αναντικατάστατο του θεάτρου είναι ο ήχος και η εικόνα που βλέπεις ζωντανά. Έχουμε να κάνουμε με μαγνητικό κύμα. Άλλο εισπράττεις από την ανάσα του ηθοποιού που έρχεται σε σένα και άλλο να τη βλέπεις μέσα από ένα μηχάνημα”.

“Μου έχουν λείψει όλοι πάρα πολύ. Αυτές τις μέρες κάθομαι και βλέπω τις ‘Μέλισσες’. Είναι σαν να έχω φύγει από ένα μέρος που ήμουν. Είναι σαν να είναι δικοί μου άνθρωποι.  Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Το πιο λυπητερό για μένα είναι όταν κλείνει μια σειρά γιατί είναι σαν να αποχαιρετώ κάποιον που δεν θα ξαναδώ”.

https://streamable.com/v3kl6j

Και σε περίπτωση που δεν το έχετε δει, ο Νίκος Φώσκολος είχε προβλέψει για μια μεταδοτική ασθένεια των πνευμόνων ήδη αρκετές δεκαετίες πίσω: