Κάτια Ταραμπάνκο: Τα δάκρυα για τον πόλεμο στην Ουκρανία και το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της
Νέα

Κάτια Ταραμπάνκο: Τα δάκρυα για τον πόλεμο στην Ουκρανία και το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της

Κάτια Ταραμπάνκο: Τα δάκρυα για τον πόλεμο στην Ουκρανία και το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της

Τι είπε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία και τον τρόπο που της το ανακοίνωσαν όσο βρισκόταν στο Survivor, ενώ μίλησε για τον σύντροφό της Θοδωρή και το δαχτυλίδι που της χάρισε.

«Όταν μου το είπε η παραγωγή και το έμαθα… Άκουγα τα αεροπλάνα και έλεγα τι γίνεται, δεν το είχα αντιληφθεί. Ακόμα μου προκαλεί λίγο σοκ. Όλοι οι δικοί μου είναι καλά και εύχομαι όλοι οι δικοί μας να είναι καλά και να σταματήσουν όλες αυτές οι ανοησίες.

Με πλησίασε η παραγωγή όσο ήμουν στο παιχνίδι, μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει. Με άφησαν να μιλήσω με τη μαμά μου γιατί ήταν πολύ σοβαρός λόγος ανοιχτή ακρόαση, με άφησαν να μιλήσω 5-6 λεπτά και μου είπαν ότι την επόμενη φορά που θα επικοινωνήσεις θα σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει. Αν δεν ξαναέρθουμε σε επικοινωνία πάει να πει ότι όλα είναι καλά», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

«15 χιλιόμετρα από τη Μαριούπολη, στο χωριό, είναι η θεία μου, τα ξαδέρφια μου, τα ανιψάκια μου. Είναι ακόμα εκεί, προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους», αποκάλυψε.

Το μοντέλο μίλησε για τη σχέση του και τον τρόπο που γνωρίστηκαν, ενώ αναφέρθηκε και στο μονόπετρο που της χάρισε.

«Ο σύντροφός μου δουλεύει στην Ελβετία, τη Γερμανία, Εδιμβούργο, Ντουμπάι, φεύγει και Αμερική… Είναι tattoo artist και κάνει guest. Τώρα είναι Ελλάδα… Γνωριστήκαμε όταν πήγαμε να κάνει ο πρώην μου τατουάζ σε εκείνον. Πήγε ένα φλερτ που είχα να κάνει ένας φίλος του τατουάζ, εγώ έτυχε να περνάω μετά από ένα μάθημα που είχα και εκεί τον είδα. Είδα έναν άνθρωπο που με κρατάει μέχρι και σήμερα ήρεμη. Η επικοινωνία κάνει καλό στις σχέσεις. Βοηθάει και η απόσταση γιατί λείπουμε ο ένας στον άλλον, Το σημαντικότερο όμως είναι το ότι δε με πιέζει στη δουλειά.

Στο παρελθόν είχα δεχτεί πολύ πίεση. Έμπαινα μέσα στο στούντιο φωτογράφησης με ανοιχτή την κάμερα του κινητού μου. Σιγά σιγά άρχισα να κόβω τέτοια περιστατικά. Και έτσι βρέθηκε ο Θοδωρής που με βγάζει και φωτογραφίες και μου λέει “αυτή θα βάλεις που φαίνεται πιο ωραίος και ο πωπός”… Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να πατήσω πόδι και να αρχίσω να λέω στους άλλους ότι “αυτή είναι η δουλειά μου”. Όσο δυναμική με βλέπεται στη δουλειά μου άλλο τόσο ευαίσθητη είμαι.

Ευελπιστώ ότι η ζωή μου θα συνεχιστεί με τον Θοδωρή. Δε θα πω μεγάλες κουβέντες όμως. Για παιδί δεν είμαι έτοιμη, σίγουρα όχι. Προτιμώ να βοηθήσω τα ζωάκια για την ώρα. Το μονόπετρο αυτό ήταν της μαμάς του Θοδωρή και μου το χάρισε. Ήταν μια κίνηση αποδοχής στην οικογένεια. Φλώρα λένε τη μαμά του» δήλωσε χαρακτηριστικά.