Κάτια Ταραμπάνκο: «Θα ήθελα σε 5 – 6 χρόνια να έχω κάνει 5 – 6 ταινίες, αρκετά σίριαλ»
Νέα

Κάτια Ταραμπάνκο: «Θα ήθελα σε 5 – 6 χρόνια να έχω κάνει 5 – 6 ταινίες, αρκετά σίριαλ»

Κάτια Ταραμπάνκο: «Θα ήθελα σε 5 – 6 χρόνια να έχω κάνει 5 – 6 ταινίες, αρκετά σίριαλ»

Στη Λευκάδα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για το Fishy το μοντέλο

Παρέα με την Κάτια Ταραμπάνκο ταξίδεψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στη Λευκάδα, με το γνωστό μοντέλο να μιλά για τη συμμετοχή της στο GNTM και το Survivor αλλά και πολλά άλλα.

«Όλος αυτός ο διαγωνισμός, μου προσέφερε αναγνωρισιμότητα, άνοιξαν πολλές καινούργιες πόρτες, ακούστηκε ότι θέλω να ασχοληθώ με την ηθοποιία. Έχω και καλλιτεχνικό όνομα, έπρεπε να το κάνω γνωστό».

«Σίγουρα δεν θέλω να ξαναπάω στο Survivor» είπε ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα τη δούμε στο Survivor All Star.

«Στο πρώτο ριάλιτι που πήγα άκουσα πολλά αρνητικά σχόλια. Αυτό άλλαξε με το Survivor, ο κόσμος με υποστήριξε, είδε τι εστί Κάτια. Φέτος που ξαναμπήκα άκουσα λίγα αρνητικά σχόλια γιατί είχα ανεβάσει τον πήχη. Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες, δεν τρώμε».
«Ζω για να δουλεύω»

Μιλώντας για τον εαυτό της και με τι της αρέσει να ασχολείται είπε:

«Η Κάτια είναι ένα παιδί που της αρέσει πάρα πολύ η ζωή, της αρέσει πάρα πολύ να δουλεύει, ζω για να δουλεύω. Μ’ αρέσει να κάνω γυρίσματα, να υποκρίνομαι, να φωτογραφίζομαι, να κάνω πασαρέλες, να συμμετέχω σε βίντεο κλιπ, τα πάντα. Μ’ αρέσουν τα ζώα πάρα πολύ και τα τατουάζ».

«Το ιδανικό σενάριο για μένα σε 5 – 6 χρόνια από τώρα, θα ήταν να έχω κάνει 5 – 6 ταινίες, αρκετά σίριαλ. Προτιμώ το σινεμά και την τηλεόραση».

Θα ήθελε να κάνει οικογένεια;

«Μου αρέσει και το έξω και το σπίτι. Μου αρέσει να βγαίνω με τις φίλες μου και τον σύντροφό μου, όχι σε καθημερινή βάση. Μου αρέσει η συγκατοίκηση» δήλωσε.