Κάτια Ζυγούλη: “Δεν αποκλείω -όταν φύγουν τα δικά μου παιδιά- να στραφώ στην αναδοχή”
Νέα

Κάτια Ζυγούλη: “Δεν αποκλείω -όταν φύγουν τα δικά μου παιδιά- να στραφώ στην αναδοχή”

Κάτια Ζυγούλη: “Δεν αποκλείω -όταν φύγουν τα δικά μου παιδιά- να στραφώ στην αναδοχή”

Τα backstage πλάνα από τις "Ιστορίες μόδας", η οικογενειακή ζωή με τον Σάκη και τα μακρινά της σχέδια

Η Κάτια Ζυγούλη ήταν καλεσμένη της εκπομπής “Αυτός και ο άλλος” και μίλησε για την οικογενειακή της ζωή με τον τον Σάκη Ρουβά ενώ αποκάλυψε πως θέλει να γίνει ανάδοχη μητέρα.

Πώς πέρασε στην καραντίνα; “Κλεισμένη στο σπίτι με 4 παιδιά και ένα πέμπτο, το μεγάλο μας, το καλό με διάβασμα, καθάρισμα, καθάρισμα”, είπε ενώ παρακάτω συμπλήρωσε ότι “δεν απαντούσα το τηλέφωνο στην καραντίνα. Ηρέμησε το κεφάλι μου από τις εξωτερικές επιρροές”.

Η καθημερινή της ρουτίνα έχει ως εξής: “Ξυπνάω πρώτη, ετοιμάζω το φαγητό για το σχολείο, το πρωινό, ξυπνάω όλα τα παιδιά με αγκαλίτσες και φιλάκια για να μην έχουμε την κρίση μετά μπαίνοντας στο αυτοκίνητο. Τελευταίος ξυπνά ο Σάκης”.

“Ο Σάκης μαγειρεύει δεν καθαρίζει. Επειδή κάνει όλη την κουζίνα χάλια θα μαγειρέψει περιορισμένα” είπε με χιούμορ.

Μίλησε όμως και για τις “Ιστορίες μόδας”, μια εκπομπή που γνώριζε από παλιά αλλά πλέον παρουσιάζει ενώ προβλήθηκαν και backstage πλάνα από το πρώτο της γύρισμα.

“Το κομμάτι του να πάρω συνέντευξη δεν το είχα αντιμετωπίσει. Πήγα στο πρώτο γύρισμα πολύ αγχωμένη γιατί ήταν ένα πάρα πολύ λεπτό ζήτημα. Τελικά αφέθηκα στο ένστικτό μου και ενθουσιάστηκα” είπε.

https://streamable.com/cxhj8x

“Δεν βλέπω τηλεόραση και επειδή γκρινιάζω στα παιδιά να μη βλέπουν δεν μπορώ να μην το τηρώ” είπε.

Στην τηλεόραση θα ήθελε να κάνει κάτι που να έχει σχέση με παιδιά, όπως είπε. “Έχω 10 χρόνια εκπαίδευσης και έχω κι άλλα, να μην την αξιοποιήσω;”

“Ο μπαμπάς τους μαθαίνει μουσική, τους έχει βάλει όλους να διαλέξουν από ένα όργανο. Οι υπόλοιπες δραστηριότητες είναι η κλασικές μπαμπαδίστικες” είπε για τον Σάκη Ρουβά.

“Η μεγάλη έχει κλίση και στον χορό και στο τραγούδι. Η άλλη έχει πιο αθλητική κοψιά, ο Αλέξανδρος είναι ένας συναισθηματικός επιστήμονας και τελευταίος ο Απόλλωνας είναι τόσο κουλ!” είπε για τα παιδιά της.

“Δεν ξέρω πώς λειτουργεί το θέμα με τους influencers. Βλέπω ότι έχει δύναμη, δεν ξέρω ποιος θεωρείται influencer και ποιος όχι. Έχει να κάνει με το ποιος μπορεί να μεταφέρει μηνύματα”, είπε.

Η γνωριμία με τον Σάκη και η αναδοχή

“Έχω δεχτεί κι εγώ την απόρριψη και έχω κλάψει” είπε.

Όσο για το πώς γνώρισε τον Σάκη: “Δεν ήμουν μεγάλη φαν απλά τον θεωρούσα πολύ νόστιμο αγόρι, τον έβρισκα πολύ όμορφο. Συναντηθήκαμε σε μια εκδήλωση, μετά με πήρε τηλέφωνο, δεν πίστεψα ότι ήταν αυτός. Είναι ρομαντικός. Μου κόβει και μου φέρνει κάθε μέρα το βάζο με τα λουλούδια στην κουζίνα. Του ζήτησα να φυτέψει λουλούδια μαζί με τα λαχανικά”.

Πόσο προσπαθεί για την εμφάνισή της; “Ελάχιστα. Έκανα μεγάλη προσπάθεια μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού να επαναφέρω λίγο τη φυσική μου κατάσταση ξεκινώντας από προβλήματα στη μέση, που μου χάρισε ένα πολύ καλύτερο σώμα. Μετά έμεινα και πάλι έγκυος”.

Στην ερώτηση αν θα κάνει άλλο παιδί ήταν κατηγορηματική: “Όχι, όχι αλλά αυτό που δεν αποκλείω, κάποια στιγμή όταν θα φύγουν τα δικά μου παιδιά, θα μπορούσα να στραφώ προς τα άλλα παιδιά, την αναδοχή. Η υιοθεσία καλύπτει κάποια κενά ενώ στην αναδοχή πας εσύ να καλύψεις κάποια κενά”.

“Η καλύτερη στιγμή είναι όταν έχουν κοιμηθεί όλα τα παιδιά και καθόμαστε με τον Σάκη και βάζουμε ένα ποτήρι κρασί ή τσάι” είπε.

Δεν θα ήθελε να γίνει σχεδιάστρια μόδας διότι όπως είπε “έχω άλλα πράγματα στο κεφάλι μου που δεν έχουν να κάνουν ούτε με επιχειρήσεις ούτε με το θέαμα, έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να το ανακοινώσω, Είναι το όραμα πού θα βρίσκομαι σε 20 χρόνια από τώρα. Στο τέλος της ζωής σου όταν γυρίσεις πίσω να δεις τι έχεις κάνει θα πω έχω κάνει 4 ανθρώπους, ελπίζω να είναι καλοί άνθρωποι”.

Το τραγούδι του Σάκη που προτιμά είναι ένα από παλιότερη δουλειά του το “Ό,τι κράτησα”. “Η φωνούλα του είναι ακόμα παιδική, είναι η αρχή του” είπε αλλά αρνήθηκε να τραγουδήσει γιατί δεν τραγουδάει καθόλου.

https://streamable.com/u0qde7