Κάτια Ζυγούλη: «Κατέληξα στο ξενοδοχείο μόνη μου να κλαίω…»
Νέα

Κάτια Ζυγούλη: «Κατέληξα στο ξενοδοχείο μόνη μου να κλαίω…»

Κάτια Ζυγούλη: «Κατέληξα στο ξενοδοχείο μόνη μου να κλαίω…»

Το μοντέλο θυμάται τις δύσκολες στιγμές από την καριέρα της

Προσωπικές, επαγγελματικές εξομολογήσεις έκανε η Κάτια Ζυγούλη στην εκπομπή της,  “Ιστορίες μόδας” και πώς όχι αφού το θέμα ήταν “Επάγγελμα μοντέλο”.

“Θυμάμαι στην εποχή που δούλευα πάρα πολύ στην Ελλάδα μπορεί να συνεργαζόσουν με τους κορυφαίους και όταν έβγαινες έξω όλοι περίμεναν να γυρίσεις πίσω με την top δουλειά, την καμπάνια, το εξώφυλλο στο ξένο περιοδικό και έτσι το κασέ εκτοξευόταν και η συμπεριφορά άλλαζε. Αν συνέχιζες να ταξιδεύεις υπήρχαν περισσότερες προσδοκίες από σένα και αυτό ήταν ένα βάρος μεγάλο” είπε.

Όσο για την Έσθερ Μαστρογιάννη είπε ότι η πιο σκληρή πλευρά του μόντελινγκ τη δική τους εποχή ήταν ότι δεν έβλεπε το μοντέλο πολύ τους δικούς του ανθρώπους, καθώς δεν υπήρχε και η ανάλογη τεχνολογία όπως το Skype.

https://streamable.com/oi006k

Η βραδιά που δεν θα ξεχάσει

“Mου έχει τύχει να είμαι στη Ρώμη, να έχω πάρει μια πάρα πολύ καλή δουλειά αλλά δυστυχώς η αντιμετώπιση του πελάτη ήταν λίγο άσχημη και επειδή ήμουν πάρα πολύ μικρή και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ κατέληξαν να κάνουν παράπονα στο γραφείο κι εγώ στο ξενοδοχείο μόνη μου να κλαίω και να λέω τελείωσε, αυτό ήταν, θα σταματήσω το μόντελινγκ. Ακόμα τη θυμάμαι αυτή τη νύχτα. Όταν είσαι μικρός κι απαίδευτος δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί ο φωτογράφος δεν είναι σε καλό mood. Αυτό δεν αφορά εσένα, είναι δικό του θέμα. Και αυτό μέχρι να μάθεις να μην το παίρνεις βαριά, εμένα μου πήρε 10 χρόνια να το μάθω και μετά ήταν μαγικό” είπε για την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της.

https://streamable.com/vwghxr

Η Κάτια και η Έσθερ μοιράστηκαν ιστορίες για το πώς επικοινωνούσαν η μία με την άλλη σε διαφορετικές πόλεις του κόσμου.

“Το πιο ωραίο κομμάτι είναι και το πιο δύσκολο, τα ταξίδια. Έχεις την ευκαιρία να δεις τοπία που ούτε στα όνειρά σου. Το άσχημο με μένα ήταν ότι δεν είχα κάμερα μαζί μου και όλο αυτό το ζούσα μόνη μου που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο γιατί όλη αυτή την ομορφιά δεν μπορείς να τη μοιραστείς με κανέναν”, είπε η Κάτια.

https://streamable.com/carzw7