«Κιβωτός του Κόσμου»: Ο στενός φίλος του 19χρονου αποκαλύπτει: «Ο πατήρ Αντώνιος του περνούσε το χέρι μέσα από τα εσώρουχα»
Νέα

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ο στενός φίλος του 19χρονου αποκαλύπτει: «Ο πατήρ Αντώνιος του περνούσε το χέρι μέσα από τα εσώρουχα»

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ο στενός φίλος του 19χρονου αποκαλύπτει: «Ο πατήρ Αντώνιος του περνούσε το χέρι μέσα από τα εσώρουχα»

Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές του στενού φίλου του 19χρονου

Ο στενός φίλος του 19χρονου που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την «Κιβωτό του Κόσμου» σπάει τη σιωπή του και μιλά παοκλειστικά στο TLive για τα όσα του είχε εκμυστηρευτεί ο 19χρονος.

Περιέγραψε αναλυτικά όσα του αποκάλυψε ο κολλητός του φίλος για τον πατέρα Αντώνιο αλλά και σε τι κατάσταση τον είχε βρει όταν έφυγε από τη δομή της Χίου.

«Μιλήσαμε τελευταία φορά το Σάββατο. Υπάρχει πίεση. Μου είχε μιλήσει τέλη Σεπτεμβρίου, όταν είχα να τον δω δυο εβδομάδες. Μου λέει: “Έχω να σου πω κάποια πράγματα”. Και ξεκίνησε να μου εξιστορεί όλα αυτά που τα έχει πει με λεπτομέρειες. Μου είπε ότι ήταν πάρα πολύ κοντά του, το ήξερα και αυτό από πριν, το είχε πει και πιο παλιά, αλλά τα άλλα που μου είπε μετά ότι τον έβαζε να ξαπλώνει μαζί του στο κρεβάτι, περνούσε το χέρι του μέσα από τα ρούχα, μέσα από τα εσώρουχα σιγά – σιγά, δειλά – δειλά, αυτά δεν μου τα είχε πει.

Τον έβαζε να ξαπλώνει μπρούμυτα δίπλα του, του έπαιρνε το κεφάλι το έβαζε πάνω στα γόνατά του. Όταν ο (…) δεν ήθελε, δεν δεχόταν, έδειχνε ότι τραβιέται σε αυτά που κάνει, στα χαϊδέματα, στα αισθησιακά, κάτω από τα εσώρουχα και τα σχετικά, νευρίαζε.

Ένα παιδί έκλεψε 20.000 με 30.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο, κατάφερε να τα κρύψει , ήξερε ποιος ήταν η “Κιβωτός”, το παιδί δεν μιλούσε. Το παιδί το οποίο είχαν υποψιαστεί ότι μπορεί να έχει κάνει την κλοπή ο (…) μου είπε ότι το έδειραν πάρα πολύ άσχημα. Είδε το παιδί, όταν το έβγαλαν από το δωμάτιο, που τον είχαν κλείσει που το χτυπούσαν, είδε το παιδί πώς ήταν και έκανε καταγγελία και του είπαν την δικαιολογία ότι έπεσε από το κρεβάτι και ότι χτύπησε

Εκτός από αυτό, αυτό το πράγμα που τον έκανε να φύγει και φοβήθηκε αρκετά, έπιασε ένας από τους υπεύθυνους από το λαιμό, ο (…) και τον κόλλησε πάνω στον τοίχο και του λέει: “Τώρα θα δεις τι θα πάθεις και εσύ (…)”. Ο (…) όταν το άκουσε αυτό μου είπε ότι “άρχισα να τρέχω, χωρίς να έχω τίποτα”».

Όταν ο 19χρονος είχε πλέον φύγει από την δομή της στη Χίο, ζούσε σε ένα διαμέρισμα που είχε νοικιάσει μαζί με έναν φίλο του, κάτω από άσχημες συνθήκες: «Είπαμε μηδέν τηλέφωνα, μηδέν επαφή δεν είχα καθόλου επαφή μαζί του αλλά επειδή δε μου μιλούσε είχα ανησυχήσει.

Και λέω δεν γίνεται. Πήγα να τον βρω ένα βράδυ ήταν τέλη Σεπτεμβρίου.

Πήγα, τον είδα, δεν ήταν πάρα πολύ καλά, ήταν σε άθλια κατάσταση είχε πει ότι του έκοψαν το ρεύμα, δεν είχε φαγητό, δεν είχε νερό, τίποτα… Μου λέει έχω να φάω 3 ημέρες και έχω να πιω νερό 2 ημέρες. Πάρε μου σε παρακαλώ ένα μπουκαλάκι νερό».