Κόνι Μεταξά – Τάσος Ξιαρχό: Η συμμετοχή τους στο J2US, οι εκκεντρικές εμφανίσεις και η Eurovision
Νέα

Κόνι Μεταξά – Τάσος Ξιαρχό: Η συμμετοχή τους στο J2US, οι εκκεντρικές εμφανίσεις και η Eurovision

Κόνι Μεταξά – Τάσος Ξιαρχό: Η συμμετοχή τους στο J2US, οι εκκεντρικές εμφανίσεις και η Eurovision

Όλα όσα είπαν στο “Τηλέραμα”

Στο περιοδικό “Τηλέραμα” μίλησαν η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό, το ζευγάρι του Just the 2 of Us που θεωρείται από τα φαβορί για τον τελικό.

Η Κόνι Μεταξά θεωρεί το σόου “σχολείο” ενώ δέχεται πολύ εύκολα κριτική στη δουλειά της, κυρίως από καταξιωμένους ανθρώπους όπως λέει, ενώ και τα αρνητικά σχόλια τα χρησιμοποιεί για να γίνει καλύτερη.

“Δεν το παίρνω προσωπικά, δεν πειράζει τον εγωισμό μου. Για να το λέει αυτός ο άνθρωπος σημαίνει πως κάτι είδε που θα πρέπει να φτιάξω”, λέει.

Με τον Τάσο Ξιαρχό συνεργάζονται ιδανικά: “Όσο εύκολη είναι η συνεργασία άλλο τόσο δύσκολη είναι γιατί όταν έχεις τόση άνεση με έναν άνθρωπος, θα συνεννοηθείς μεν πιο εύκολα αλλά θα έρθεις και πιο εύκολα σε αντιπαράθεση. Δε φοβάσαι να του πεις την πραγματική σου γνώμη  ή να του  φωνάξεις ή να του μιλήσεις άσχημα, ακριβώς επειδή γνωρίζεστε τόσο καλά”.

“Το παιχνίδι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το ταλέντο φωνητικά, είναι και ψυχαγωγία! Οι μισοί στο σόου δεν θεωρούνται τραγουδιστές, είναι σελέμπριτι, τους οποίους βοηθάμε να τραγουδήσουν. Δεν θα πω ποτέ “γιατί κράτησαν αυτόν, που δεν τραγουδάει καλά” και “γιατί δεν τον έδιωχναν;”, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος”.

Τι δεν θα έκανε στην τηλεόραση; “Δεν θα μπορούσα να είμαι σε πάνελ εκπομπής, γιατί δε μου βγαίνει να κάνω αυστηρή κριτική σε ανθρώπους που δεν ξέρω”.

Η Κόνι όμως έδειξε ενδιαφέρον και για τη Eurovision:

“Κάθε φορά που τελειώνει η εμφάνισή μας με τον Τάσο, το συζητάμε και λέμε: “Αυτό θα έπρεπε να το είχαμε πάει στη Eurovision”! Θα μου άρεσε πάρα πολύ, απλώς θα ήθελα να έχω κάνει πολύ καλή πρόβα, για να μην έχω άγχος, να είναι σαν δεύτερη φύση αυτό που πάω να κάνω”.

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media όπου έχει δεχτεί πολλές φορές ακατάλληλα μηνύματα.

“Συνήθως αγνοώ τέτοια σχόλια, αλλά καμιά φορά απαντώ. Για παράδειγμα μου έστελνε μια κοπέλα αρνητικά μηνύματα για δύο χρόνια! Ό,τι κι αν ανέβαζα, μου έλεγε κάτι αρνητικό για την εμφάνισή μου. Ε, ύστερα από δύο χρόνια της απάντησα: “Μήπως το πρόβλημά σου είσαι εσύ και όχι εγώ; Έχεις την ελευθερία να μου πεις τη γνώμη σου για την εμφάνισή μου αλλά δεν τη θέλω”.

Όλα όσα δεν ξέρουμε για τον Τάσο Ξιαρχό

Και αν η Κόνι είναι λίγο πολύ γνωστή και λόγω των γονιών της, ο Τάσος Ξιαρχό είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που πλέον γνωρίζουμε καλύτερα.

Μεγάλωσε στο Μενίδι, έχει έναν ασπρόμαυρο γάτο, τον Χάρο και το σπίτι του λάμπει από καθαριότητα.

Τι λέει όμως για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις;

“Επειδή είμαι μινιόν δεν με έπαιρναν σε δουλειές. Άρχισα λοιπόν τις εκκεντρικές εμφανίσεις και τα περίεργα μαλλιά ώστε να ξεχωρίζω και ο άλλος να με θυμάται. Όταν διαπίστωσα ότι έτσι μπορούσα και να πουλάω, υιοθέτησα οριστικά αυτό το στυλ”.

Λατρεύει την ειλικρίνεια γιατί δικαιώνει ενώ όπως δηλώνει “σε τι πανηγύρια έχω χορέψει δε λέγεται” αφού έκανε παραδοσιακούς χορούς προτού ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό, όταν πέρασε στη Γραφιστική Κιλκίς και δεν μπόρεσε να πάει καθώς οι γονείς του δεν είχαν χρήματα να τον στείλουν.

Η στήριξη της μητέρας του και το GNTM

“Eίναι μια υπέροχη γυναίκα! Εκείνη μου φτιάχνει τα ρούχα μου. Από πολύ μικρή είχε ένα μικρό φορτηγάκι και πουλούσε σε γυναίκες ρούχα με δόσεις. Ήμουν λοιπόν μωρό και με έβαζε κι εμένα μέσα. Έτσι μεγάλωσα, ανάμεσα στα υφάσματα. Χανόμουν σε αυτόν τον κόσμο. Η μαμά ήταν καλλιτεχνικός τύπος αλλά δεν την άφησαν η εποχή και ο τρόπος ζωής να προχωρήσει” λέει για τη μητέρα του η οποία τον ενθάρρυνε να προχωρήσει με τον χορό όταν της είπαν ότι έχει ταλέντο.

Για το πέρασμά του από το GNTM, δήλωσε ότι είχε μεγάλο φόβο εκείνη τη μέρα γιατί είχε τρακάρει καθώς πήγαινε στο γύρισμα αλλά “το να πάω σε ένα παιχνίδι όπως αυτό και να το παίξω.. .ιστορία ήταν από αυτά που ξέρω πολύ καλά να κάνω”.

Για το J2US δήλωσε ότι δεν άφησε τίποτα στην τύχη καθώς διαπραγματεύτηκε για την τραγουδίστρια που θα ήταν μαζί του, τα τραγούδια αλλά και τα ρούχα.

“Το έκανα ξεκάθαρα για να με προστατέψω, γιατί προσέγγισαν έναν άντρα που φοράει τακούνια και έγινε γνωστός από αυτό. Δεν ήθελα λοιπόν αυτό να με ακολουθήσει και εδώ ή να με στιγματίσει”.

“Πιστεύω ότι θα είμαστε στον τελικό. Εμένα όμως δε με αφορά καθόλου αυτό. Με ενθουσιάζει η ιδέα πως είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Θέλω όμως να μείνω ως το τέλος γιατί οι καλλιτέχνες δεν δουλεύουν αυτή τη στιγμή. Παραμένοντας λοιπόν στο σόου θα παραμείνω και απασχολημένος. Είμαι ένας άνθρωπος που από τα 16 μου δούλευα ασταμάτητα”.

Όσο για το αν τον ενοχλεί το ριάλιτι στο J2US είπε: “Αν ξέρεις τι σημαίνει ριάλιτι και δεν είσαι χαζός, αν ξέρεις να το χειριστείς και δε μπαίνεις σε περίεργα τριπάκια μπορεί να σε ωφελήσει κιόλας”.