Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τρεις «μνηστήρες» για την επιστροφή της στην τηλεόραση;
Νέα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τρεις «μνηστήρες» για την επιστροφή της στην τηλεόραση;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τρεις «μνηστήρες» για την επιστροφή της στην τηλεόραση;

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ του «Πρωινού»;

Στα… πόδια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου φαίνεται ότι «σφάζονται» οι παραγωγές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξη Μίχα στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, η παρουσιάστρια φέρεται ότι έχει δεχθεί τρεις προτάσεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Πρωινού», η Κωνσταντίνα είναι επικρατέστερη του νέου reality του ΣΚΑΪ «Αγρότης μόνος ψάχνει», με τη συνεργασία των δύο πλευρών να φαίνεται ότι έχει σχεδόν κλειδώσει.

Την ίδια στιγμή, ο Acyn Ilicali και η Acun Media πολιορκούν την Queen Dina για τον νέο κύκλο του My Style Rocks το οποίο αναμένεται να επιστρέψει με σαρωτικές αλλαγές. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο διαγωνισμός μόδας να επιστρέψει στο δεύτερο μισό της σεζόν με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός ξεκινήσει στο πρώτο μισό της σεζόν, τότε η Κάτια Ταραμπάνκο θα είναι στην παρουσίαση, αλλιώς θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εθεάθη προ ημερών στα γραφεία της Green Pixel στην Παλλήνη και δέχτηκε πρόταση για συμμετοχή στο Dancing with the Stars ώστε να βρίσκεται ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται τη συγκεκριμένη πρόταση, ωστόσο την προηγούμενη φορά προτίμησε το Survivor.

https://streamable.com/kslbq1?fbclid=IwAR0dzSfbqCQ1jJQy9Fa1aJVHY-TgvWcbLTm46uKNx7IiumJ4NPeOfXO5rP4