Κωνσταντίνος Αργυρός: «Σκέφτoμαι αρκετά να πάω Eurovision τα τελευταία χρόνια»
Νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Σκέφτoμαι αρκετά να πάω Eurovision τα τελευταία χρόνια»

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Σκέφτoμαι αρκετά να πάω Eurovision τα τελευταία χρόνια»

Και γιατί δεν το έχει κάνει μέχρι σήμρα;

Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός όπου μεταξύ άλλων απάντησε στο ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Το σκέφτομαι αρκετά τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι αλλά δεν έχω νιώσει έτοιμος. Θα ήθελα να είναι ένα ελληνικό τραγούδι το οποίο να το διαμορφώσουμε και να είναι σε πιο ευρωπαϊκά και παγκόσμια δεδομένα».

Για τα πρώτα του βήματα στον χώρο και τη σκληρή δουλειά που έχει ρίξει είπε:

«Από μικρός μου άρεσε να εξελίσσομαι. Δε γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δε γεννήθηκα μουσικός. Σπούδασα πιάνο, μουσική, μελέτησα τη φωνή μου, άρχισα να την εξελίσσω αλλά, ακόμα και τώρα δε καταλαβαίνω πως γίνονται κάποια πράγματα πραγματικότητα. Προσπαθώ να το χαίρομαι. Πιο παλιά δε το χαιρόμουν».

«Σε ανθρώπους που θέλανε να με βοηθήσουν, οι εταιρείες τους λέγανε, “μην ασχολείστε με αυτόν, θα τα χάσετε”. Εκείνη την περίοδο πάλευα κι εγώ αλλά ίσως ήταν και η αφορμή να γίνω καλύτερος. Δεν με πήρε ποτέ από κάτω…» ανέφερε.

«Οι άνθρωποι που με αμφισβήτησαν τότε, μου έκανα καλό. Τώρα είναι πολύ καλά μαζί μου. Κι εγώ τους ευχαριστώ γιατί χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να έχω κάνει κάποια πράγματα που ούτε φανταζόμουν μικρός ότι θα τα κάνω».

Όπως εξομολογήθηκε μελλοντικά θα ήθελε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και όταν έρθει η στιγμή αυτή ξέρει πως θα βρει τον τρόπο να τη συνδυάσει με την καριέρα του.

«Οι γονείς μου, μου λένε να κάνω οικογένεια και όσο περνάει ο καιρός το έχω και εγώ στο μυαλό μου. Αυτό που τους απαντάω, είναι ότι όλα θα γίνουν όπως τα φέρει ο Θεός, δε κάνεις πλάνο σε αυτό. Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια. Πιστεύω ότι όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα βρίσκω χρόνο για όλα. Έχουν υπάρξει στο παρελθόν σχέσεις μου που έχουν αντέξει λίγο παραπάνω αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει».

«Σαφώς και δεν είναι εύκολο για μια κοπέλα να είναι μαζί μου αλλά δύσκολο είναι και για εμένα το να σκέφτομαι ότι της είναι δύσκολο όλο αυτό. Θεωρώ πως αν υπάρχει κατανόηση, μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα».