Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες αλήτες που θα κάνουν την τρίχα τριχιά»
Νέα

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες αλήτες που θα κάνουν την τρίχα τριχιά»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες αλήτες που θα κάνουν την τρίχα τριχιά»

Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή και το περιστατικό με τη συμμετοχή της Μάλτας στη Eurovision

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την  Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύζυγό του Ελένη Καρβέλα, στην επιθυμία του να γίνει πατέρας, αλλά και στις δηλώσεις του περί διαφορετικότητας.

«Στην προσωπική μου ζωή έχω βρει την ευτυχία. Έχουν περάσει έξι χρόνια που είμαστε μαζί από εποχές που ήταν έντονες», ανέφερε αρχικά για τη σύζυγό του Ελένη Καρβέλα και ανέφερε: «Καθώς περνά ο χρόνος καταλαβαίνεις πως αυτός δεν είναι για πάντα. Πριν από 10 χρόνια αισθανόμουν αιώνιος και άτρωτος».

Αναφερόμενος στο περιστατικός με τους δυο εμπρηστικούς μηχανισμούς που μπήκαν έξω από το σπίτι του ανέφερε: «Το πιο σοκαριστικό και το πλέον ενοχλητικό είναι ότι ο δεύτερος εκρηκτικός μηχανισμός είχε συνδεθεί στο αυτοκίνητο της συζύγου μου. Συνδέοντας αυτό το περιστατικό με το περιστατικό της επίθεσης στα καταστήματα της γυναίκας του Νίκου Χαρδαλιά, βλέπω ότι έχουμε έντονες πολιτικές απόψεις και σαφή ιδεολογική θέση. Αν βάζουμε όμως στο παιχνίδι και οικογένειες, μεταφερόμαστε στις χειρότερες σελίδες της ιστορίας».

Για την κριτική που έχει δεχθεί μετά τις δηλώσεις για το τραγούδι της Μάλτας στη Eurovision είπε: «Είναι ατυχές όταν απομονώνεται κάτι με μια διαδικασία μοντάζ. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος επειδή ακριβώς από τα αριστερά πολλοί αισθάνονται ότι τους απειλώ ιδεολογικά, με έχουν στη μπούκα και θέλουν να με ξετινάξουν όπου με πετύχουν. Όταν λέω ότι αισθάνομαι έναν προβληματισμό ότι προβάλλεται το συγκεκριμένο πρότυπο, θα έπρεπε να πω στα καπάκια “διότι είναι θέμα υγείας”. Γιατί υπάρχουν εκεί έξω χιλιάδες αλήτες που θα κάνουν κυριολεκτικά την τρίχα τριχιά. Τι έπαιξε; Ότι ο “Μπογδάνος έχει θέμα με τη διαφορετικότητα”».

«Μιλάτε για τον μόνο βουλευτή που έχει προτείνει με άρθρο στην Καθημερινή τη νομοθέτηση του πολιτικού γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Αυτό τους πανικοβάλλει» πρόσθεσε αιχμηρά ο δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ στην Ελεονώρα Μελέτη.

Και συνέχισε: «Όλο το γαϊτανάκι με την υπόθεση της κυρίας από τη Μάλτα δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να με βγάλουν φοβικό και απέναντι σε τάσεις της εποχής. Να προσπαθήσουν να με παρουσιάσουν ως φανατικό και αντίπαλο».

Ακόμη, για την απάντησή του στην Αφροδίτη Λατινοπούλου είπε: «Τα έμφυλα ζητήματα είναι στην αιχμή του δόρατος» και συνέχισε: «Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, αν η ομορφιά πηγάζει από μέσα. Η ομορφιά έρχεται σε πολλά σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Τα πρότυπα αλλάζουν, αλλά η έννοια μένει αναλλοίωτη».