Νέα

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Ούτε συγκρίνομαι με κανένα 17χρονο κορίτσι, ούτε βάζω κόντρες”

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Ούτε συγκρίνομαι με κανένα 17χρονο κορίτσι, ούτε βάζω κόντρες”

Αυτό είναι το τραγούδι που έστειλε στην ΕΡΤ για τη Eurovision

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το τραγούδι που πρότεινε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στην ΕΡΤ για τον διαγωνισμό της Eurovision είχαν οι “Κου Κου” και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Στο κομμάτι που ονομάζεται “Billy μπαμ μπαμ” συμμετέχουν και οι One.

Στους “Κου Κου” όμως μίλησε και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν έχει στεναχωρηθεί καθόλου που προκρίθηκε η συμμετοχή της Στεφανίας Λυμπερακάκη.

“Δεν έχω καμία πικρία. Έτσι κι αλλιώς δεν διαγωνίστηκα πουθενά. Η δισκογραφική μου εταιρεία αποφάσισε να στείλει το τραγούδι αυτό που έτσι κι αλλιώς κυκλοφορεί σε λίγες μέρες. Είναι δικαίωμα οποιουδήποτε κρατικού καναλιού να επιλέξει οποιοδήποτε τραγούδι. Δεν μπαίνουμε σε κόντρα με ένα νέο κορίτσι που του ευχόμαστε καλή επιτυχία και έχει όλα τα φόντα και τη στήριξή μας να εκπροσωπήσει τη χώρα μας καλά. Ούτε συγκρίνομαι με κανένα 17χρονο κορίτσι ούτε βάζω κόντρες με κανένα κορίτσι 17 χρονών. Είναι δικαίωμα της ΕΡΤ να επιλέξει από μια λίστα. Αγαπώ τη Eurovision, είμαι χορτάτος από τη Eurovision, έχω πάει τρεις φορές. Είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε για συμβουλές. Πραγματικά δεν έχω στεναχωρηθεί καθόλου”.

https://streamable.com/eu8z9

Exit mobile version