Κωνσταντίνος Δανίκας: «Στην αρχή σνόμπαρα την τηλεόραση…»
Νέα

Κωνσταντίνος Δανίκας: «Στην αρχή σνόμπαρα την τηλεόραση…»

Κωνσταντίνος Δανίκας: «Στην αρχή σνόμπαρα την τηλεόραση…»

Ο «Φανούρης» από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει τον ρόλο που έπαιξε ο Γιώργος Μαρίνος στο να ασχοληθεί με το θέατρο

Καλεσμένος στο The 2night Show ήταν απόψε ο Κωνσταντίνος Δανίκας.

Ο «Φανούρης» από τις «Άγριες Μέλισσες» άφησε για λίγο το Διαφάνι και πήγε στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να μιλήσει για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και πτυχές της ζωής του που δεν γνωρίζαμε.

Αρχικά, μίλησε για τον πατέρα του, τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, Νίκο Δανίκα, και τους ανθρώπους του χώρου που γνώρισε όντας ακόμα παιδί μέσα από τις συνεργασίες του μπαμπά του.

«Έχω παιδικές αναμνήσεις από τον Γιώργο Μαρίνο, τον Σταμάτη Κραουνάκη, την Πωλίνα, τον Δημήτρη Μητροπάνο που συνεργάζονταν με τον πατέρα μου», είπε.

Ο παππούς μου και ο προπάππους μου ήταν στα μπουλούκια. Ο μπαμπάς μου προσπάθησε να με κάνει να ασχοληθώ με τη μουσική αλλά επαναστάτησα», συμπλήρωσε αμέσως μετά.

https://streamable.com/m2oze4

Δύο άνθρωποι ήταν αυτοί που τον επηρέασαν στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική. Ο παππούς του και ο Γιώργος Μαρίνος.

«Ο παππούς μου και ο Γιώργος Μαρίνος με έκαναν να ασχοληθώ με το θέατρο. Μου είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος που διηγούνταν τις ιστορίες και όχι οι ιστορίες αυτές καθ΄αυτές».

Ο ηθοποιός έχει τελειώσει το Θέατρο Τέχνης και όπως αποκάλυψε στην αρχή της καριέρας του σνόμπαρε την τηλεόραση ακολουθώντας το ευρύτερο κλίμα που επικρατούσε στο παρελθόν από θεατράνθρωπους απέναντί της.

«Τη σνόμπαρα την τηλεόραση. Θυμάμαι όταν μου είπαν ότι ο Περράκης θέλει να παίξω στη “Λούφα και Παραλλαγή” τούς είπα δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω. Έκλεισα το τηλέφωνο και μετά από ούτε 10 λεπτά σκέφτηκα “τι λέω;”».

Τι είπε σχετικά με τις «Άγριες Μέλισσες» και τον τρόπο που άλλαξαν τα δεδομένα της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση;

https://streamable.com/vm015c