Κωνσταντίνος Ζούλας: Ο ΑΝΤ1 και ο γάμος με τη Ράνια Θρασκιά
Νέα

Κωνσταντίνος Ζούλας: Ο ΑΝΤ1 και ο γάμος με τη Ράνια Θρασκιά

Κωνσταντίνος Ζούλας: Ο ΑΝΤ1 και ο γάμος με τη Ράνια Θρασκιά

Μπορεί για τον πολιτικό κόσμο, ο Κωνσταντίνος Ζούλας που προορίζεται για νέος πρόεδρος της ΕΡΤ να είναι ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο δημοσιογράφος όμως έχει ένα αξιοσημείωτο δημοσιογραφικό παρελθόν.

Γιος του επί χρόνια διευθυντή της “Καθημερινής”, Στάμου Ζούλα, ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ μας έχει εντυπωθεί στη μνήμη από την εποχή που εκφωνούσε τα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Για τις κοσμικές στήλες, αυτό που ίσως δεν θυμούνται πολλοί είναι ότι υπήρξε ο πρώτος σύζυγός της Ράνιας Θρασκιά και παρόλο που ο γάμος τους δεν κράτησε, όλοι έκαναν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα.

Παντρεύτηκαν το 2003 όταν ο Κωνσταντίνος Ζούλας ήταν συντάκτης του πολιτικού τμήματος της «Καθημερινής» και του τηλεοπτικού ANT1 και η Ράνια Θρασκιά ήταν δημοσιογράφος της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ίδιου καναλιού.

Όπως έγραψε τότε η “Καθημερινή”, ο γάμος έγινε στη Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης. H νύφη με μακρύ νυφικό και μια κορδέλα με λουλούδι, μόνο στολίδι στα ξανθά της μαλλιά, έφθασε με ανθοστόλιστο αυτοκίνητο, μέσα στον περίβολο, όπου είχε στηθεί ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο! O πατέρας της και ο αδελφός της την παρέδωσαν στον γαμπρό, πλαισιωμένο από τους γονείς του κι εκείνος της έδωσε το μπουκέτο με τα τριαντάφυλλα.

Το γαμήλιο γλέντι έγινε σε κέντρο της Καλαμαριάς και μάλιστα όπως έγραψε η εφημερίδα  αντί της πολυώροφης τούρτας, οι νεόνυμφοι έκοψαν… μπουγάτσα και σέρβιραν σφηνάκια!

Ακούστε και το ρεπορτάζ του “Καλοκαίρι #not” για τον Κωνσταντίνο Ζούλα.