Κόντρα Σαλαγκούδη-Σκορδά στο «Πρωινό» για τα μηνύματα των γονιών της στο Survivor – Γιατί θίχτηκε η Φαίη;
Νέα

Κόντρα Σαλαγκούδη-Σκορδά στο «Πρωινό» για τα μηνύματα των γονιών της στο Survivor – Γιατί θίχτηκε η Φαίη;

Κόντρα Σαλαγκούδη-Σκορδά στο «Πρωινό» για τα μηνύματα των γονιών της στο Survivor – Γιατί θίχτηκε η Φαίη;

Ματς πόντο πόντο με απλό παρατηρητή τον Γιώργο Λιάγκα

To μαύρισμα της Ανθής Σαλαγκούδη τράβηξε τα βλέμματα των παρουσιαστών του «Πρωινού» όταν την υποδέχτηκαν στο πλατό τους προτού ασχοληθούν με τη φάρσα που έκανε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του Survivor ότι επιστρέφει στο παιχνίδι.

«Το βρήκα πάρα πολύ αστείο. Καθόμουν στον καναπέ και λέει το όνομά μου και πάω κοντά στην τηλεόραση. Μου φάνηκε αναμενόμενη η αντίδρασή τους» είπε.

Η παίκτρια μίλησε για άλλη μια φορά για την κακή αγωνιστική της επίδοση, τη δημοφιλία της που άλλαξε τη στάση των συμπαικτών της, την αντιπαράθεσή της με τον Τριαντάφυλλο για τον πατέρα της.

Η Φαίη Σκορδά την ρωτούσε επίμονα γιατί δεν έτρεχε στα αγωνίσματα ενώ ξέρει ότι η Ανθή κάνει αθλητικές δραστηριότητες. «Κάνεις λάθος σε αυτό το πράγμα. Δεν ήμουν συνηθισμένη σε στίβο μάχης και η ψυχολογία μου δεν ήταν ανεβασμένη».

Η συζήτηση όμως πήρε έντονη τροπή όταν έφτασε και στο θέμα της οικογένειάς της όπου η Ανθή θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις, πέρα από το γεγονός ότι όπως τόνισε αυτό που την ενόχλησε ήταν τα υβριστικά σχόλια για τους γονείς  της.

«Θέλω να πω απλά ότι η μητέρα μου δεν είναι πρόεδρος σε φιλανθρωπικά σωματεία ούτε είναι οργανωμένη σε φιλανθρωπικά, μπορείτε να κάνετε το ρεπορτάζ σας. Συνεισφέρει όποτε της το ζητούν μέσα από την καρδιά της αλλά δεν είναι αυτό που λες οργανωμένη. Απλά δεν κατάλαβα τη σύνδεση της μαμάς μου με το θέμα» είπε αναφερόμενη σε ρεπορτάζ της εκπομπής.

«Απλά υπήρχαν κάποια μηνύματα, που το ξέρει κι η μαμά σου..» ξεκίνησε να λέει η Φαίη.

«Δεν το  ξέρει η μαμά μου αν εννοείς ότι εκείνη τα έστειλε. Πού βρέθηκε η σύνδεση ότι τα έστειλε η μαμά μου. Έβαλε να τα στείλουν;» είπε η Ανθή αντικρούοντας τον ισχυρισμό ότι τα μηνύματα υποστήριξή της προέρχονταν από γνωστούς της μαμάς της.

«Ήθελε  να βοηθήσει  με κάποιον τρόπο».

«Θέλετε να πάρουμε τη μαμά μου ένα τηλέφωνο;» είπε  η Ανθή φέρνοντας αμηχανία στους παρουσιαστές.

«Προχτές λέγατε για τις λίστες του πατέρα μου που έχει αποσυρθεί. Εσύ που είσαι πρέσβειρα του Make a wish θα το έκανες; Να έστελνες μηνύματα;» ρώτησε συνεχίζοντας να πουσάρει την παρουσιάστρια

«Εάν το παιδί μου πήγαινε ως μαμά θα το στήριζα» είπε η Φαίη.

«Αφήνονται γενικά εντυπώσεις και θέλω να σου πω ότι η μαμά μου δεν είναι οργανωμένη» είπε η Ανθή.

«Πήγες σε  ένα εκατομμύριο εκπομπές βρε Ανθή, δεν μίλησες για τον μπαμπά σου, δεν ήθελες να ξεκαθαριστεί αυτό και το κάνεις εδώ τώρα; Αυτό το να πάρουμε τη μαμά σου μου κάνει λίγο προσωπική επίθεση» αντεπιτέθηκε η Φαίη.

«Δεν είναι προσωπική επίθεση αλλά είναι ψευδές ότι η μαμά μου είναι πρόεδρος. Δεν σου κάνω καμία προσωπική επίθεση προς Θεού. Πήγα στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και μίλησε ο μπαμπάς μου και ξεκαθαρίσαμε αυτό το κομμάτι» είπε η Ανθή.

Ο Γιώργος Λιάγκας παρενέβη απλώς για να πάει τη συζήτηση σε άλλο πεδίο και να κατευνάσει τα πνεύματα.

https://streamable.com/9ppace