Κοραλία Καράντη: «Δεν ήταν ποτέ η επιθυμία μου να γίνω σταρ. Είχα το star quality αλλά το απεκδύθηκα»
Νέα

Κοραλία Καράντη: «Δεν ήταν ποτέ η επιθυμία μου να γίνω σταρ. Είχα το star quality αλλά το απεκδύθηκα»

Κοραλία Καράντη: «Δεν ήταν ποτέ η επιθυμία μου να γίνω σταρ. Είχα το star quality αλλά το απεκδύθηκα»

«Έχασα κάποιους ρόλους από την υπερβολική τάση μου να κάθομαι στη γωνία»

Η Κοραλία Καράντη ήταν καλεσμένη στο «φλΕΡΤ» και θυμήθηκε ότι έχει ξεκινήσει την καριέρα της παίζοντας τον πρώτο της επαγγελματικό ρόλο στο «Θέατρο της Δευτέρας» της ΕΡΤ.

«Είσαι η μοναδική κόρη που είχα. Είχα όλο γιους» είπε στην παρουσιάστρια, Νάντια Κοντογεώργη για τους τηλεοπτικούς ρόλους της μητέρας που έχει παίξει.

Η ηθοποιός μίλησε για τον γιο της, Εδουάρδο Καλημέρη. «Ήθελα να τον προστατέψω από το μικρόβιο του θεάτρου, τον ιό. Είναι πολύ δυνατός, είναι πάρα πολύ γοητευτική αυτή η ιστορία αυτό που πραγματεύεται η δουλειά μας» είπε εξηγώντας γιατί δεν τον έπαιρνε μαζί της στο θέατρο. Τελικά ο γιος της δεν παρέκκλινε πολύ αφού δουλεύει στις παραγωγές ταινιών.

«Παρέκκλινε αλλά όχι όσο θα ήθελα γιατί κάνει μια δουλειά πάρα πολύ σκληρή με πολύ μεγάλη ευθύνη, και τα νεύρα του είναι τσίτα, και όταν κάποιος είναι από μόνος του ιδιαίτερα υπεύθυνος αυτό σου καταπίνει τη ζωή και την ψυχική ηρεμία».

«Δεν εκτίθεμαι πάρα πολύ γιατί είμαι άνθρωπος που πληγώνεται, συγκινείται και αισθάνεται αδικημένος και προσπαθώ να μην βγαίνω πάρα πολύ, να κρατάω δηλαδή τον εαυτό μου» είπε.

«Αν θες να περιφρουρήσεις τη ζωή σου περιφρουρείται. Δεν είμαστε Χόλιγουντ, δεν είμαστε καν αυτό που ήταν οι προηγούμενες γενιές του ελληνικού σινεμά. Δεν ήταν ποτέ η επιθυμία μου να γίνω σταρ. Πιστεύω ότι είχα το star quality μου το λέγανε όταν ήμουν μικρή αλλά το απεκδύθηκα, δεν το ήθελα να μου συμβεί. Αν μπορούσα να κάνω αυτή δουλειά χωρίς να συμμετέχω ποτέ σε τίποτα που να έχει σχέση με την προσωπική μου ζωή θα το επέλεγα» είπε.

«Ασχημόπαπο νόμιζα ότι ήμουνα. Μεγάλωσα με παππούδες, με μεγάλωσαν τρία αδερφάκια, δύο γιαγιάδες και ένας παππούς. Οπότε η ομορφιά δεν έπαιζε κανέναν ρόλο σε αυτό. Δεν μου το είπαν ποτέ. Δεν μου δίνανε ρόλους όμορφης αλλά νέας κοπέλας» εξομολογήθηκε.

Εξέφρασε δε το παράπονό της ότι έχει χάσει ρόλους εξαιτίας της «ατολμίας» της όπως να παίξει τραγωδία.

«Θα ήθελα να ξεκινήσει ένα νέο κομμάτι της ζωής μου. Είμαι 61 χρονών και πιστεύω ότι επειδή έχω σώας τας φρένας ακόμα και έχω τρέξει σε αυτή την αρένα και έχω πολλά χρόνια εμπειρίας θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω πράγματα που δεν έχω κάνει μέχρι τώρα. Δεν είμαι τόσο τολμηρή» είπε και συμπλήρωσε: «Έχασα κάποιους ρόλους από την υπερβολική τάση μου να κάθομαι στη γωνία και ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να παίξω κάποτε τραγωδία».

https://streamable.com/2uy9zo