Κώστας Καραφώτης: «Δεν θα ήθελα να παρουσιάσω το Fame Story αν γίνει. Προτιμώ να είμαι κριτής…»
Νέα

Κώστας Καραφώτης: «Δεν θα ήθελα να παρουσιάσω το Fame Story αν γίνει. Προτιμώ να είμαι κριτής…»

Κώστας Καραφώτης: «Δεν θα ήθελα να παρουσιάσω το Fame Story αν γίνει. Προτιμώ να είμαι κριτής…»

Αναβίωσε στους «Χιούστον» και το iconic ντουέτο του με τη Μάρω Λύτρα

Ο Κώστας Καραφώτης άφησε για λίγο τις επίγειες υποχρεώσεις του και ταξίδεψε στον διαστημικό σταθμό του Φάνη και του Νικόλα.

Μίλησε για πολλά. Για το Fame Story, τις επιτυχίες του αλλά και την παλιά του σχέση με τη Μάρω Λύτρα.

Έχει τελειώσει Ιατρική αλλά δεν συνέχισε μιας και αφιερώθηκε στην άλλη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική. Προτού περάσουν στο διά ταύτα οι «Χιούστον» τον πέρασαν από κόσκινο για τις ιατρικές του γνώσεις για να δουν τι θυμάται και τι όχι από τις σπουδές του.

https://streamable.com/c7bk80

Αμέσως μετά, θυμήθηκε τη φορά που τραγούδησε για έναν Ρώσο μεγιστάνα και την ερωμένη του στον Σκορπιό, μία δουλειά για την οποία αμείφθηκε με τετραψήφιο ποσό.

https://streamable.com/ywcpj8

Η γνώμη του για τα ριάλιτι είναι θετική. Τα θεωρεί μία καλή ευκαιρία για τους επίδοξους καλλιτέχνες ώστε να πάρουν μία χ προβολή στα πρώτα τους βήματα.

«Καλά κάνουν και πάνε. Είναι μία καλή ευκαιρία να προβληθούν μήπως γίνει κάτι», είπε.

Την εποχή που ήταν στο Fame Story απασχόλησε πολύ περισσότερο τα μίντια ο δεσμός του με τη Μάρω Λύτρα παρά το ταλέντο του στο τραγούδι. Τον ενόχλησε αυτό;

«Στο συγκεκριμένο ριάλιτι δεν ασχολιόταν κανείς με τη φωνή κανενός. Ήταν το πρώτο μουσικό ριάλιτι που είχε τόσο ενδιαφέρον και ήθελαν να δουν κάτι άλλο», εξήγησε.

Ιδιαίτερη στιγμή δε ήταν όταν η παραγωγή έφερε στα πλατό τους τότε συντρόφους τους. Πώς το σχολίασε;

«Δεν ένιωσα άβολα. Αυτή τον συνάντησε. Ένιωσε το ίδιο άβολα όταν έφεραν τη δικιά μου κοπέλα τότε».

https://streamable.com/xdtxyd

Οι φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό θέλουν να ετοιμάζεται η επιστροφή του Fame Story στη μικρή οθόνη. Αν και δεν θα ήθελε να αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή, θα του άρεσε ως παλαίμαχος να κάτσει στην καρέκλα του coach ή του κριτή. «Δεν θα το παρουσιάζα. Σαν παλαίμαχος θα προτιμούσα να είμαι δάσκαλος ή κριτής».

Για το αν θα αγγίξει τα επίπεδα επιτυχίας με το παλιό δεν είναι σίγουρος και αυτό διότι όπως δήλωσε ο κόσμος πια έχει εκπαιδευθεί στα ριάλιτι.

«Ο κόσμος ξέρει τι να κάνει στα ριαλιτι, ξέρει τι να πει, τι θα σχολιάσουν στα πάνελ την επόμενη ημέρα, τι θα γραφτεί στο Twitter», τόνισε.

https://streamable.com/tn2jk4

Στο τέλος, ο τραγουδιστής μετά από 16 χρόνια αναβίωσε το θρυλικό «Μίλα μου» με τη Μάρω Λύτρα σκορπώντας άφθονο το γέλιο.

https://streamable.com/tn2jk4