Κώστας Καραφώτης: «Σας φταίει ο Κοκλώνης που είπε το “Μάγκαβα τουτ”; Ε, όχι βρε παιδιά!»
Νέα

Κώστας Καραφώτης: «Σας φταίει ο Κοκλώνης που είπε το “Μάγκαβα τουτ”; Ε, όχι βρε παιδιά!»

Κώστας Καραφώτης: «Σας φταίει ο Κοκλώνης που είπε το “Μάγκαβα τουτ”; Ε, όχι βρε παιδιά!»

Το χιουμοριστικό βίντεο του τραγουδιστή κόντρα σε κάθε κριτική

Το Just the 2 of Us -αν μη τι άλλο- έχει γίνει θέμα συζήτησης σε όλες τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές τόσο πριν όσο και μετά την προβολή κάθε επεισοδίου.

Σημείο αναφοράς βέβαια οι επιδόσεις του Τρύφωνα Σαμαρά που διχάζει τους επαΐοντες, τα…  “ξεσπάσματα” της Άσπας Τσίνα και η διαμάχη της με τους κριτές αλλά και η παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όσο και το μπούστο της Μαρίας Μπακοδήμου.

Και αν οι προαναφερόμενοι παίκτες είναι αυτοί που καλώς ή κακώς τραβούν τα φώτα, τι γίνεται με τους άλλους που συνήθως είναι πιο σεμνοί και βρίσκονται στο παιχνίδι γιατί διασκεδάζουν πραγματικά και εξυπηρετούν τον πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό που έχει θέσει από την αρχή ο Νίκος Κοκλώνης;

Ένας από αυτούς είναι ο πάντα σεμνός Κώστας Καραφώτης και coach της Bίκυς Χατζηβασιλείου, που σπανίως τον ακούμε να κάνει δηλώσεις, ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του που μεταξύ αστείου και σοβαρού εξέφρασε τις λογικές του απορίες

“Όλοι μιλάνε για το Just the 2 of Us. Η Πρεζεράκου… άφωνη. Η Χατζηβασιλείου το ίδιο.
Ο Τρύφωνας μέχρι και τώρα που μιλάμε πιστεύει πως το «κουπλέ» είναι φίλος του Φασουλή από τη Γαλλία. Η Σταυροπούλου μάχη στήθος με στήθος με την Κάβουρα… Στην Μπακοδήμου δεν αρέσουν οι υπογραφές της Άσπας. Και η Βανδή θα έβαζε 11 στην Σπυροπούλου αν ήταν άντρας. Και σας φταίει ο Κοκλώνης που είπε το Μαγκάβα Τουτ, βρε παιδιά;» ακούγεται να λέει γελώντας.

Ο τραγουδιστής πάντως περνάει καλά και το δηλώνει: “JUST FOR FUN! Εμείς περνάμε υπέροχα πάντως!”