Κώστας Κόκλας: Η απίθανη ιστορία του σκύλου του που πρωταγωνιστεί στην «Τούρτα της μαμάς»
Νέα

Κώστας Κόκλας: Η απίθανη ιστορία του σκύλου του που πρωταγωνιστεί στην «Τούρτα της μαμάς»

Κώστας Κόκλας: Η απίθανη ιστορία του σκύλου του που πρωταγωνιστεί στην «Τούρτα της μαμάς»

Ο Λουκάς έκλεψε τ ην παράσταση

Με συνοδεία μπήκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Κώστας Κόκλας. Ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε μαζί με τον 5χρονο σκύλο του, τον Λουκά.

Όπως αποκάλυψε, ο Λουκάς είναι ο σκύλος που εμφανίζεται στη σειρά που πρωταγωνιστεί και ο ίδιος, την «Τούρτα της μαμάς».

Ο ηθοποιός διηγήθηκε πώς ο σκύλος επί έξι μήνες καθόταν έξω από το σπίτι του και τον κοίταγε και έτσι τελικά τον υιοθέτησε και τον ονόμασε Λουκά από το… look us!

«Ο Λουκάς ερχόταν μαζί μου στα γυρίσματα και έτσι αποφάσισε ο Αλέξανδρος Ρήγας (σ.σ. ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς) να τον βάλει να παίξει στο σίριαλ».

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια και πώς η μητέρα του που ήταν μοδίστρα τον έμαθε να αγαπά τις γυναίκες, βλέποντας τις πρόβες τους.

Τα «Εγκλήματα» και η επανένωση με την Καίτη Κωνσταντίνου

Ο ηθοποιός απαρίθμησε τις σειρές που έχει αγαπήσει πιο πολύ από όσες έχει παίξει. Στη δεύτερη θέση έβαλε το «Τζιβαέρι» αλλά νούμερο ένα ήταν φυσικά τα «Εγκλήματα» που είχαν πολύ ωραίο σενάριο.

Ειδικά με την Καίτη Κωνσταντίνου, φέτος συμπρωταγωνιστούν ξανά μετά από 22 χρόνια. «Τώρα πια που ξέρουμε ο ένας τον άλλον και νιώθω αγάπη για εκείνη και τη δουλειά της έχουμε μια άλλη σχέση. Έχει γίνει πια η γυναίκα σύμβολο ως Σωσώ».

«Ήρθα από την επαρχία, οι πειρασμοί πολλοί αλλά είχα μάθει από τους γονείς μου να έχω αξιοπρέπεια και να κρατάω ένα μέτρο» είπε και μίλησε για τον 12χρονο γιο του.

«Είχα πάρα πολλά άγχη που μας τα είχαν μεταφέρει οι γονείς μας. Για τον Δημήτρη δεν έχω τις ίδιες ανησυχίες. Είναι πολύ έξυπνος για να τα αποκωδικοποιεί χωρίς να του φορτώνω φοβίες. Είμαι μαζί του ό,τι αποφασίσει να κάνει».

Η ΕΡΤ, η κωμωδία και οι ηθοποιοί που θαυμάζει

«Η ΕΡΤ μας έμαθε να βλέπουμε σίριαλ. Ήταν η εγκυκλοπαίδειά μας. Ελπίζω να βρει τον δρόμο της. Είναι παρήγορο που γυρίζει στη δραματουργία» είπε.

Ο ηθοποιός που του λείπει είναι ο Μίμης Χρυσομμάλλης, θα ήθελε να παίξει με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο, θαυμάζει τον Δημήτρη Καταλειφό αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιάννη Μπέζο. Επεσήμανε δε ότι η κωμωδία είναι δύσκολη γιατί «πρέπει να βγάλεις φίδια από τ’αυτιά» όμως κολακεύεται όταν κάνει τον θεατή να περνάει καλά ως κωμικός.

Μίλησε και για τους δημοσιογράφους και αν του φέρθηκαν καλά.

«Γενικά δεν έχω παράπονο. Απλά δεν θέλω να βγάζει μεροκάματο ο άλλος πάνω στην προσωπική μου ζωή».