Κώστας Κόκλας: «Ζούμε όλοι για να κάνουμε remake τα “Εγκλήματα”; Δεν νομίζω»
Νέα

Κώστας Κόκλας: «Ζούμε όλοι για να κάνουμε remake τα “Εγκλήματα”; Δεν νομίζω»

Κώστας Κόκλας: «Ζούμε όλοι για να κάνουμε remake τα “Εγκλήματα”; Δεν νομίζω»

Με χιουμοριστική διάθεση απάντησε ο ηθοποιός

Στην εκπομπή Love It μίλησε ο Κώστας Κόκλας για θέματα που αφορούν το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Θα συνεχίσει και του χρόνου η “Τούρτα της μαμάς”. Ήταν ένα στοίχημα που πήρε το κρατικό κανάλι και τα πήγε πολύ καλά», ανέφερε.

«Ζούμε όλοι για να κάνουμε remake τα “Εγκλήματα”; Δεν νομίζω, δεν εμπιστεύομαι πολύ τα remake», απάντησε σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να επιστρέψει η θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια.

Για το έμφραγμα που βίωσε επί σκηνής το 2016 αναφέρθηκε ο γνωστός ηθοποιός:

«Άλλαξε η ζωή μου, προσέχω τη διατροφή μου. Γενικά, όμως, το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνει κανείς στο γιατρό και να κάνει εξετάσεις. Δεν έδινα πολύ σημασία σε αυτά και παραλίγο να το πληρώσω. Ήμουν πολύ τυχερός που συνέβη πάνω στη σκηνή».

Ακόμη, μίλησε για την αγάπη του για το γυναικείο φύλο:

«Τις γυναίκες τις λατρεύω, είχα μάνα που ήταν μοδίστρα και μεγάλωσα με πάρα πολλές γυναίκες δίπλα μου. Ήμουν ανάμεσα σε πατρόν, σε γυναίκες να λένε τα μυστικά τους, να γελάνε, να κουτσομπολεύουν. Τις λάτρεψα, τις θαυμάζω και μου αρέσει να τις φλερτάρω. Έχω κάνει δύο γάμους και έχω ένα παιδί».

Όσο για το αν θα έκανε έναν τρίτο γάμο, «Έχω ακόμα χρόνο για έναν τρίτο γάμο. Είμαι μικρός ακόμα για να “κάψω” τόσο νωρίς το τρίτο χαρτί», απάντησε χιουμοριστικά.

https://streamable.com/mw3ioq