Κώστας Νικούλι: «Είναι μακάβριος ο σασμός. Ακούσαμε ιστορίες που είναι ανατριχιαστικές. Φυγαδεύανε κόσμο στο εξωτερικό για να μην σκοτωθούν»
Νέα

Κώστας Νικούλι: «Είναι μακάβριος ο σασμός. Ακούσαμε ιστορίες που είναι ανατριχιαστικές. Φυγαδεύανε κόσμο στο εξωτερικό για να μην σκοτωθούν»

Κώστας Νικούλι: «Είναι μακάβριος ο σασμός. Ακούσαμε ιστορίες που είναι ανατριχιαστικές. Φυγαδεύανε κόσμο στο εξωτερικό για να μην σκοτωθούν»

Η συμμετοχή του στο Xenia του Πάνου Κούτρα, οι Κάννες και η σύντροφός του που είναι ηθοποιός

Ο Κώστας Νικούλι ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εξήγησε πώς ακολούθησε την υποκριτική.

Όπως είπε στα 18 του, όταν οι γονείς του αποφάσισαν να γυρίσουν στην Αλβανία τους ανακοίνωσε ότι θα πάει σε δραματική σχολή. Αν περνούσε θα έμενε στην Αθήνα αν όχι θα έφευγε μαζί τους.

«Έδωσα Πανελλήνιες αλλά τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά γιατί ο στόχος μου ήταν από την αρχή η δραματική σχολή» είπε.

Ο Κώστας Νικούλι έγινε γνωστός όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία Xenia του Πάνου Κούτρα που πήγε αλλά και βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ των Καννών.

«Οι γονείς μου χάρηκαν από τη στιγμή που η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά  πήγε στο Φεστιβάλ των Καννών. Ήταν ένα δώρο για μένα. Μόνο ευγνώμων νιώθω.

Με ιντρίγκαρε ο ρόλος στο Xenia όχι γιατί ήταν ένας γκέι ρόλος αλλά γιατί ήταν για ένα παιδί μόνο του που είχε χάσει τους γονείς του».

«Με την κοπέλα μου, Κατερίνα Μαούτσου, γνωριστήκαμε σε θεατρική παράσταση και αγαπηθήκαμε» είπε για τη σύντροφό του με την οποία συγκατοικεί. «Είμαι ζηλιάρης» παραδέχτηκε.

Αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στον ρόλο του «Πετρή» στον «Σασμό».

«Είναι μακάβριος ο σασμός. Ακούσαμε ιστορίες που είναι ανατριχιαστικές. Φυγαδεύανε κόσμο στο εξωτερικό για να μην σκοτωθούν» είπε για θέμα που πραγματεύεται η σειρά ενώ λίγο αργότερα είπε: «Φοβόμασταν μην ενοχλήσουμε κάποιους επειδή είναι βαρύ θέμα ο σασμός μην πληγωθούν. Ήθελε τρομερούς ελιγμούς ώστε να μην προσβάλλουν κανέναν. Εμείς δείχνουμε μια άλλη οπτική επειδή είναι ευαίσθητα τα θέματα».

Για τα spoiler ότι τον σκοτώνει ο «Αστέρης» δήλωσε ότι αυτό γίνεται στο βιβλίο αλλά στη σειρά τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο Κώστας αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» όπου έκανε τον πατέρα Σταμίρη σε νεαρή ηλικία.

«Έκανα πολλά δοκιμαστικά μέχρι να με πάρουν στον Σασμό. Συνδέθηκα με τον ρόλο του Πετρή και στεναχωρέθηκα όταν μου πρότειναν κάτι άλλο. Έδειξα το ενδιαφέρον μου το κατάλαβα και επικεντρωθήκαμε εκεί».

«Στον δρόμο με σταματάνε με πολλή αγάπη. Οι γονείς μου βλέπουν καθημερινά τη σειρά, νιώθουν πολύ περήφανοι. Ο πατέρας μου κάνει κάθε μέρα αναρτήσεις με τα επεισόδια και τις συνεντεύξεις μου» είπε.

Για το αν έχει βιώσει ρατσισμό για την αλβανική του καταγωγή είπε: «Νιώθω περήφανος για την καταγωγή μου. Ήμουν πολύ ανοιχτός από την πρώτη στιγμή. Δεν ένιωσα ότι είμαι ξένος. Το επιδιώκα. Ο καθένας επιλέγει την ταυτότητά του».