Κώστας Τσουρός: «Ναι, θα παρουσίαζα το X Factor. Η μουσική είναι στη ζωή μας»
Νέα

Κώστας Τσουρός: «Ναι, θα παρουσίαζα το X Factor. Η μουσική είναι στη ζωή μας»

Κώστας Τσουρός: «Ναι, θα παρουσίαζα το X Factor. Η μουσική είναι στη ζωή μας»

Όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη να τον «ραίνει» με καλά λόγια.

«Αυτό δεν είναι ωραίο να μη μπορείς να με αποκωδικοποιήσεις», απάντησε ο ίδιος στην Ελένη Μενεγάκη όταν η ίδια αναφέρθηκε στον πολυδιάστατο χαρακτήρα του.

«Δεν ξεκίνησε μόνο από τύχη η δημοσιογραφία έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι. Προσπαθώ πάντα να κρατάω το ενημερωτικό μου κομμάτι. Δηλαδή, τις ειδήσεις και ενημέρωση το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ. Ήταν η πρώτη μου δουλειά, το αγάπησα πολύ και δεν θέλω ποτέ να το αφήσω», σημείωσε για την ενημέρωση που είναι η μεγάλη του αγάπη.

«Λέω την άποψη μου σκεπτόμενος τι ο τηλεθεατής θέλει να πει», τόνισε ο κ. Τσουρός.

«Αν και μου έχουν τύχει και άτυχες στιγμές, στις οποίες ίσως έχουν ξεπεραστεί τα όρια. Μπορώ να θυμηθώ κάποιες στιγμές οι οποίες ήταν άτυχες. Συνήθως, η κόκκινη γραμμή που βάζω είναι το να μην προσβάλλω τον άλλον. Με ενδιαφέρει να μην προσβάλλω τον άλλον και να μην έχω εμπάθεια.

Πρέπει να μπορείς να καταλάβεις τι νιώθει. Εμένα μου αρέσει να κάνω πάρα πολύ και βιογραφικές συνεντεύξεις. Να μιλάω με ανθρώπους που έχουν να μοιραστούν πράγματα από την αρχή της ζωής τους.

Κάνω κουβέντα, συζήτηση. Η συζήτηση εξελίσσεται κατά τη διάρκεια της κουβέντας και αυτό βγαίνει και για αυτό ανοίγονται πάρα πολλοί άνθρωποι. Χρησιμοποιώ μία τεχνική η οποία πιστεύω μπορεί να ξεκλειδώσει τον άλλον. Την έμαθα από την εμπειρία», συμπλήρωσε ο κ. Τσουρός.

«Ξέρεις τι θα με ενδιέφερε σε σένα; Θα ήθελα να μάθω τι κρύβεται πίσω από τη μεγάλη επιτυχία. Θα ήθελα να μου πεις και τις αναποδιές. θα ήθελα να μάθω για την πορεία σου και την εξέλιξη σου» είπε για το τι θα τον ενδιέφερε να τη ρωτήσει αν της έκανε συνέντευξη.

Όσα είπε για τη Φαίη Σκορδά και το X Factor

«Μιλάς για δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις για τη Φαίη και τη Ναταλία είναι οι συνεργασίες μου στην ψυχαγωγία. Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Η Φαίη ήταν η πρώτη μου συνεργασία στην ψυχαγωγία και την έχω ούτως ή άλλως μέσα στην καρδιά μου, με βοήθησε να μάθω πράγματα στην ψυχαγωγία που δεν τα ήξερα», δήλωσε για τις συνεργασίες του με Φαίη Σκορδά και τη Ναταλία Γερμανού.

«Θέλω να πειραματίζομαι δεν μου αρέσει να είμαι στάσιμος. Κλείνω 18 χρόνια στην τηλεόραση. Ξεκίνησα ως ρεπόρτερ το 2004. Σε αυτά τα 18 χρόνια έχω κάνει πολύ διαφορετικά πράγματα».

Θα παρουσίαζε τηλεπαιχνίδι; «Εύκολα». Σόου; «Εξαρτάται από το σόου». Θα παρουσίαζε το X Factor; «Ναι, βέβαια, γιατί να μην το κάνω. Όλα στη ζωή μας δεν είναι; Η μουσική είναι στη ζωή μας. Ναι, στο X Factor» απάντησε.

«Στη συγκεκριμένη στιγμή είμαι πολύ καλά στη δουλειά μου. Μου αρέσει που έχω ανανεωθεί», ανέφερε για τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη φετινή του συνεργασία είναι το πρωινό ξύπνημα, αφού πρέπει να ξυπνάει στις πέντε το πρωί.