Κώστας Τσουρός: «Υπήρξε διαπληκτισμός αλλά δεν υπήρξε ξυλοδαρμός»
Νέα

Κώστας Τσουρός: «Υπήρξε διαπληκτισμός αλλά δεν υπήρξε ξυλοδαρμός»

Κώστας Τσουρός: «Υπήρξε διαπληκτισμός αλλά δεν υπήρξε ξυλοδαρμός»

Τι είπε στο «Έλα, Χαμογέλα»;

Ο Κώστας Τσουρός ξενάγησε την Ελένη Βουλγαράκη και το «Έλα, Χαμογέλα» στην παλιά του γειτονιά, όπου μεγάλωσε, στην Κυψέλη.

«Στην τηλεόραση μπήκα ως φιλόλογος. Έχω κάνει μια φορά αρχισυνταξία και ελπίζω να είναι και η τελευταία μου, στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Δεν ήταν και τόσο ωραία εμπειρία για μένα. Με την Ελένη φτάσαμε σε ένα σημείο που είπαμε ότι χρειαζόμαστε τον χρόνο μας και μετά τα ξαναείπαμε»,

«Όταν είχα μιλήσει για τη Μαρία Κορινθίου τον καιρό που έκανε τα εξώφυλλα, η μητέρα μου πήγε και τη βρήκε και της ζήτησε συγγνώμη για όσα είπα, χωρίς να το ξέρω, στο Dancing with the stars. Μου το είπε η Μαρία».

«Θα ήθελα να συνεργαστώ με τη Σίσσυ. Διαφωνώ να τοποθετούνται σε τέτοιες εκπομπές επικεφαλής άνθρωποι που δεν έχουν ξανακάνει τηλεόραση. Θα μπορούσαν να πουν ότι δεν το κάνουν. Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου».

«Περνάω ωραία με τη φετινή παρέα του “Καλύτερα δε γίνεται” αλλά δεν σου κρύβω ότι υπάρχουν στιγμές που κοίταζα δίπλα μου και περίμενα να δω την Ευρυδίκη ή τη Φωτεινή».

«Είχαν ακουστεί πολλά για την παλιά παρέα. Υπήρξε ένα συγκεκριμένο περιστατικό, προσπάθησαν άλλοι να μας βάλουν να βγει αλλιώς προς τα έξω. Περίμενα η ιστορία να δείξει την αλήθεια. Υπήρξε διαπληκτισμός αλλά δεν υπήρξε ξυλοδαρμός για τον οποίο κατηγορήθηκα» είπε.