Κωστής Σαββιδάκης: «Νόσησα με κορονοϊό κι έχασα 12 κιλά μέσα σε ενάμιση μήνα»
Νέα

Κωστής Σαββιδάκης: «Νόσησα με κορονοϊό κι έχασα 12 κιλά μέσα σε ενάμιση μήνα»

Κωστής Σαββιδάκης: «Νόσησα με κορονοϊό κι έχασα 12 κιλά μέσα σε ενάμιση μήνα»

Ο ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του με τον κορονοϊό και το πρόβήμα που του άφησε

Καλεσμένος στο «Πρωινό» ήταν το πρωί της Πέμπτη (3/2) ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο παππάς των «Άγριων Μελισσών» μίλησε για τα κιλά που έχασε μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό, αλλά και το πρόβλημα που προέκυψε μετά από 18 μέρες στο νοσοκομείο.

Ο Κωστής Σαββιδάκης εξήγησε πως νόσησε πριν από περίπου τρεις μήνες, νοσηλεύτηκε και στη διάρκεια αυτή έχασε 12 κιλά.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις «τραγικές» καταστάσεις που επικρατούσαν στο νοσοκομείο στην έλλειψη προσωπικού και στο σκηνικό που έγινε μάρτυρας με τα ίδια του τα αυτιά.

«Υπήρχαν ασθενείς που είχαν σπασμούς από τον πυρετό και την ασθένεια γενικά και τους έδεναν στα κρεβάτια για να μην πέσουν και χτυπήσουν. Άκουγα με τα αυτιά μου να λένε “λύστε μας”, και ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο Κωστής Σαββιδακης παρά το γεγονός πως δεν διασωληνώθηκε, έμεινε 18 μέρες στο νοσοκομείο γιατί συνέβη κι ένα ιατρικό λάθος.

Του είχαν βάλει τόσο δυνατά το μηχάνημα του οξυγόνου, που σχεδόν καταστράφηκαν οι πνεύμονές του.

Ακόμη και σήμερα 3 μήνες μετά λαχανιάζει όταν περπατάει, δεν μπορεί να σκύψει να πιάσει πράγματα και σκέφτεται ακόμη για το αν θα κινηθεί νομικά.

Τα καλέσματα σε κηδείες και γάμους και οι εξομολογήσεις

Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης πως πολλές φορές του έχουν ζητήσει να εμφανιστεί ως guest star σαν παππά Γρηγόρης, σε κηδείες, γάμους και βαφτίσεις, ενώ τον έχουν σταματήσει στο δρόμο και για εξομολόγηση.