Ο Νίκος Κοτζιάς στο OPEN
Νέα

Ο Νίκος Κοτζιάς στο OPEN

Ο Νίκος Κοτζιάς στο OPEN

Ο Νίκος Κοτζιάς μιλά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Open και την Έλλη Στάη, το βράδυ της Τρίτης. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς πέραν της παραίτησής του, τη Δευτέρα κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο κ. Κοτζιάς ανοίγει τα χαρτιά του στην ανκρογούμαν του κεντρικού δελτίου του σταθμού και δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για παρασκήνιο της παραίτησής του. Στη συνέντευξη αναμένεται με ενδιαφέρον η πρώτη του τοποθέτηση αναφορικά με την μηνυτήρια αναφορά, αλλά και τις σχέσεις του με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο. Ποια είναι η δική του εκτίμηση για την εξέλιξη της Συμφωνίας των Πρεσπών και την αλλαγή του ονόματος της πΓΔΜ; Τι λέει ο ίδιος για τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα;

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Κοτζιάς υπέβαλε στα μέσα Οκτώβρη την παραίτησή του στον Αλέξη Τσίπρα, ισχυριζόμενος πως η κυβέρνηση δεν του παρείχε κάλυψη αναφορικά με τα όσα του καταλόγισε τότε ο Πάνος Καμμένος. Βασική αιτία της αντιπαράθεσης υπήρξαν οι αναφορές του υπουργού Άμυνας για τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου.

Τη Δευτέρα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κατέθεσε μήνυση, για όσα έχουν γραφτεί έκτοτε για τα κονδύλια αυτά στον Τύπο, αλλά και για τις σχέσεις που του καταλογίστηκαν με τον Αμερικανό επιχειρηματία George Soros. Σε αυτή αναφέρει πως ουδέποτε συναντήθηκε με τον Αμερικανό, ενώ τονίζει πως επί ημερών του εξακριβώθηκαν παλαιότερες σπατάλες του υπουργείου εξωτερικών.

Ο Νίκος Κοτζιάς, το πρόσωπο των ημερών, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Open με την Έλλη Στάη, απόψε στις 19.00