Κούλλης Νικολάου: «Η σχέση μου με τον Αντρέα Γεωργίου είναι μοναδική, θεοσκέπαστη»
Νέα

Κούλλης Νικολάου: «Η σχέση μου με τον Αντρέα Γεωργίου είναι μοναδική, θεοσκέπαστη»

Κούλλης Νικολάου: «Η σχέση μου με τον Αντρέα Γεωργίου είναι μοναδική, θεοσκέπαστη»

Όσα αποκάλυψε στον Γιώργο Πράσσινο

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσσινο, μίλησε ο Κούλλης Νικολάου που τον απολαμβάνουμε για άλλη μια σεζόν στη τηλεοπτική σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς», μίλησε τόσο για τον ρόλο του όσο και για τη σχέση του με τον Αντρέα Γεωργίου.

To τελευταίο επεισόδιο από τη Γη της ελιάς έκλεισε με πολύ σασπένς. Τι να περιμένουμε στον νέο κύκλο;

Το ζητούμενο σε μια σειρά είναι να προκαλεί το ενδιαφέρον στον θεατή μέσα από την πλοκή και τις ζωές των ηρώων. Πάντως, η φετινή σεζόν αρχίζει ανατρεπτικά και συνεχίζει σαν καταιγίδα εξελίξεων. Η Βάνα Δημητρίου (σ.σ. η σεναριογράφος της σειράς) δίνει ρέστα!

O Δημοσθένης που ερμηνεύεις είναι ένας σκοτεινός άνθρωπος. Τον έχεις αγαπήσει;

Ο Δημοσθένης για μένα είναι μια μεγάλη πρόκληση, καθώς τα τελευταία 10 χρόνια ο κόσμος με έχει συνηθίσει σε ένα άλλο είδος ρόλων, πιο συμπαθητικών χαρακτήρων, και θα έλεγα πως με έχουν αγαπήσει σε αυτό το είδος. Τώρα, αφού έχω στα χέρια μου έναν σπουδαίο χαρακτήρα από άποψη γραφής αλλά με στοιχεία κακού ήρωα, θα ήθελα να μπορέσω με τη δική μου ερμηνεία να είναι μεν αυτός ο τρισάθλιος άνθρωπος, αλλά να μπορεί να είναι συμπαθής στον κόσμο που παρακολουθεί. Εύχομαι να τα καταφέρω.

Ισχύει ότι ένας ηθοποιός πιο δύσκολα μπορεί να φέρει στα μέτρα του έναν αρνητικό ήρωα, μια και δεν έχει τα στοιχεία που επιβάλλει ο ρόλος του;

Ποιος σου είπε ότι δεν έχω αυτά τα στοιχεία; (Γελάει.) Ναι, σίγουρα είναι πιο δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα είναι και πιο συναρπαστικό καθώς καλείσαι ως ηθοποιός να χρησιμοποιήσεις την τέχνη σου και όχι μόνο τις ευκολίες σου.

Φέτος θα προβληθούν πάνω από 40 σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση, εκ των οποίων κάποια ίσως δεν ολοκληρώσουν την πορεία τους. Ποια είναι η σκέψη σου για τη μεγάλη ποικιλία σε σειρές;

Με ιντριγκάρει ο ανταγωνισμός και γενικώς όταν υπάρχει ανταγωνισμός όλοι οι μηχανισμοί λειτουργούν υπέρ του προϊόντος, στην καλή ποιότητα. Εύχομαι να βγουν καλές δουλειές για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά ο πήχης και η ζήτηση.

Νιώθεις πως ξεκινάτε με προβάδισμα χάρη στην τεράστια επιτυχία της πρώτης σεζόν;

Ναι, είναι ένα προβάδισμα, το οποίο όμως δεν μας χαρίστηκε. Κερδίσαμε δίνοντας ό,τι είχαμε μπροστά μας για το καλό της δουλειάς. Επίσης, πέρσι υπήρχε τεράστιος ανταγωνισμός και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας κράτησε στην πρωτιά.

Συνεργάζεσαι με τον Αντρέα Γεωργίου περισσότερα από 11 χρόνια. Ποιο είναι το μυστικό της καλής αυτής συνεργασίας;

Το μυστικό είναι αυτό που ισχύει σε όλες τις σχέσεις, η αμερόληπτη και αληθινή αγάπη συμπορευόμενη με ένα κοινό όραμα. Για τον Αντρέα και τη σχέση μας έχω μιλήσει πολλές φορές και πλέον ακούγεται και λίγο γραφικό, αλλά είναι μια σχέση μοναδική, θεοσκέπαστη, θα έλεγα.

Νιώθω τυχερός και απόλυτα ευλογημένος που συναντηθήκαμε, ονειρευτήκαμε και δημιουργήσαμε όλο αυτό που μας εκφράζει απόλυτα και στεγάζει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν για την εταιρεία μας (σ.σ. G&N Make It Productions) και για αυτό το όνειρο, αλλά και εκατομμύρια ανθρώπους που ανταποκρίνονται στη δουλειά μας με αγάπη και θαυμασμό.

Έχει μεγάλη σημασία για σένα η οικογένεια;

Γνώρισα τη γυναίκα μου στα 32. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και έγινα πατέρας στα 36 μου, πρώτα με τον Νεκτάριό μου. Σήμερα ο γιος μου είναι 16 χρόνων και η Ελένη μου 13. Νιώθω απόλυτα ευτυχής για αυτή μου την πορεία και εξέλιξη. Ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου είναι η οικογένειά μου και πιστεύω ότι το καθετί ήρθε στην ώρα του, στη στιγμή του, που λέμε.

Πες μας κάτι που δεν ξέρουμε για σένα.

Αν δεν το ξέρετε, να το μάθετε τώρα δηλαδή. (Γελάει.) Γεννήθηκα για να σας αγαπώ και να διεκδικώ μέσα από τη ζωή μου την αγάπη σας. Αυτό έκανα από παιδί, αυτό θα κάνω πάντα. Μέχρι και την τελευταία ώρα.

Αυτό που δεν ξέρετε ίσως είναι ότι δεν ασχολούμαι καθόλου με το ποδόσφαιρο και είμαι εξαιρετικός μάγειρας. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως λατρεύω τον μπαξέ μου και τις κοτούλες μου. Αφιερώνω χρόνο και κόπο για να είμαι ένα με τη γη.