Κρατερός Κατσούλης – Αποχώρηση «βόμβα» από τους «Κου Κου» – «Δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο»
Νέα

Κρατερός Κατσούλης – Αποχώρηση «βόμβα» από τους «Κου Κου» – «Δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο»

Κρατερός Κατσούλης – Αποχώρηση «βόμβα» από τους «Κου Κου» – «Δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο»

Κλάματα από την Κατερίνα Καραβάτου

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ανακοίνωσε ο Κρατερός Κατσούλης μέσα σε κλίμα συγκίνησης στο πλατό και με τη σύζυγό και συμπαρουσιάστριά του να συγκινείται με τα λόγια του.

Ο ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια καλημερίζει τους τηλεθεατές παρέα με την Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισε ότι ο κύκλος του στην πρωινή ζώνη έκλεισε και θέλησε να ευχαριστήσει έναν προς έναν τους συνεργάτες αλλά και το κανάλι που τον φιλοξένησε.

«Θα το πω απλά, σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα “Στη φωλιά των Κου Κου”. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από πάρα πολλά χρόνια. Είναι περίπου 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει, με πολύ χαρά, συγκίνηση και αγάπη, γιατί ήταν μια δική μου, πολύ μεγάλη επιθυμία που σεβάστηκε το κανάλι, για ακόμα μια φορά. Ήταν επιθυμία και του καναλιού και δική μου να ειπωθεί από εμένα ο λόγος που θα γίνει αυτό και να μην γίνουν παρερμηνείες. Το κάνω τώρα διότι υπάρχει μια ταινία, το “Σμύρνη μου αγαπημένη”, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος εκεί και κάποια γυρίσματα που θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», είπε μεταξύ άλλων.

«Όσο προετοιμασμένος και να είσαι τελικά δεν είσαι. Δεν είναι κάτι που αποφασίστηκε χθες το βράδυ και σήμερα το είπαμε. Έχουν γίνει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και δεν ξέρω υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία και ένας φόβος για το άγνωστο. Όλο αυτό γίνεται για καλό και μόνο. Δημιουργήσαμε τόσα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα μπορούν».

Αυτή ήταν η τελευταία εκπομπή για τον Κρατερό, ο οποίος θέλησε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό με τον γνωστό χορό του, με τον οποίο τον ξεσήκωνε πρωινά.

https://streamable.com/msz91l