Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου: “Τα συλλυπητήριά μας, αγόρι μου”
Νέα

Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου: “Τα συλλυπητήριά μας, αγόρι μου”

Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου: “Τα συλλυπητήριά μας, αγόρι μου”

Θλίψη στους "Κου Κου"

Βαρύ είναι το κλίμα στη “Φωλιά των Κου Κου” σήμερα και ο λόγος είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής έχασε τον πατέρα του και κατά τραγική ειρωνεία παραμονή της Γιορτής του Πατέρα, όπως έγραψε και στο Instagram ο ίδιος ο Στέφανος θέλοντας να τον αποχαιρετήσει με τα ποιήματά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

«Θα φύγω εγώ πρώτος γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση. Σαν ένα κάστρο που δεν πατήθηκε ποτέ, σαν μια γη που οργώθηκε μα δεν πρόλαβε να καρπίσει, σαν ένας οδοιπόρος που δεν έφτασε στη γη της επαγγελίας», έγραψες σ’ ένα από τα πολλά σου ποιήματα, πατέρα μου. Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση. Έφυγες τόσο διακριτικά, όσο ετσιθελικά διακριτικός ήσουν σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Έχε γεια μπαμπά μου και σου υπόσχομαι ότι το ανθολόγιο και το συγγραφικό σου έργο θα εκδοθεί σύντομα και θα μείνει ως κληρονομιά σ’ αυτόν τον τόπο. #rip #σαγαπω #fathersday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Konstantinidis (@stefkonstantinidis) στις

“Σήμερα Δευτέρα είναι μια λίγο διαφορετική για εμάς εδώ γιατί εμείς εδώ είμαστε μια οικογένεια΄που καθημερινά συμβαίνουν πολύ χαρούμενα πράγματα όμως είμαστε εδώ και όταν συμβαίνουν και δυσάρεστα, όπως συνέβη το Σαββατοκύριακο και ο Στέφανός μας δεν είναι εδώ. Δεν είναι εδώ γιατί έχασε τον αγαπημένο του μπαμπά και θέλουμε να ξέρεις ότι η σκέψη μας και η αγάπη μας είναι μαζί σου. Τα συλλυπητήριά μας, αγόρι μου” έλεγαν εναλλάξ ο Κρατερός και η Κατερίνα.

https://streamable.com/h2q5qp