Κρατερός Κατσούλης: «Ό,τι βγήκε από το στόμα σου, Νίκο Μουτσινά, είναι ψέματα»
Νέα

Κρατερός Κατσούλης: «Ό,τι βγήκε από το στόμα σου, Νίκο Μουτσινά, είναι ψέματα»

Κρατερός Κατσούλης: «Ό,τι βγήκε από το στόμα σου, Νίκο Μουτσινά, είναι ψέματα»

Η δήλωση του παρουσιαστή που θα συζητηθεί

Η συνέντευξη-συζήτηση του Νίκου Μουτσινά με τον Φίλιππο Iωάννου φαίνεται ότι προκάλεσε συζητήσεις στα αντίπαλα κανάλια και ειδικά στο Star.

Έτσι, σχολιάζοντάς την οι «Κου Κου», ο Κρατερός Κατσούλης έκανε μια δήλωση που μεταξύ αστείου και σοβαρού θα συζητηθεί και αυτή.

«Πάμε στα ψέματα που είπε ο Νίκος Μουτσινάς» είπε ο Κρατερός δίνοντας την πάσα για το θέμα και προκαλώντας τους συνεργάτες του να ζητήσουν εξηγήσεις.

«Ό,τι βγήκε από το στόμα σου, Νίκο Μουτσινά, είναι ψέματα εκτός από το θέμα του ότι έχει καλέσει τη Μαρία Ηλιάκη και δεν πήγε, για το οποίο δεν ξέρω, οπότε αυτό να το πιστέψω. Όλα τα υπόλοιπα που είπε είναι ψέματα» δήλωσε.

Τα σχόλια βέβαια εστίασαν στο θέμα της Μαρίας Ηλιάκη, για την οποία ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε ότι δεν μιλάνε αλλά δεν έχουν τσακωθεί.

Η Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε ότι δεν θα αμφισβητήσει τα λεγόμενα του Νίκου Μουτσινά. «Αυτοί οι δύο άνθρωποι είχαν μια πάρα πολύ στενή σχέση, δεν ήταν μόνο επαγγελματική, ταίριαζαν πάρα πολύ, τους είδε δέσει πάρα πολύ. Στο “Ξαναδέστε τους” προφανώς απομακρύνθηκαν. Μπορεί αυτό το διάλειμμα να έγινε και από τους δύο και ελπίζω να ξαναβρεθούν. Θα ήθελα πολύ να τους ξαναδώ να κάνουν παρέα».

«Εγώ επειδή έχω δουλέψει με τον Νίκο Μουτσινά δικαιούμαι να μιλώ. Είμαι πολύ επιφυλακτικός για το τι εξέλιξη και τι βελτίωση έχει συμβεί. Όταν σε δω από κοντά θα κρίνω και θα τοποθετηθώ ξανά» είπε με νόημα ο Κρατερός.

https://streamable.com/9zagdz