Κρίστι Κρανά: Το άγνωστο δράμα της Άννας Μαρίας, ο έρωτας και η νίκη του GNTM
Νέα

Κρίστι Κρανά: Το άγνωστο δράμα της Άννας Μαρίας, ο έρωτας και η νίκη του GNTM

Κρίστι Κρανά: Το άγνωστο δράμα της Άννας Μαρίας, ο έρωτας και η νίκη του GNTM

Η "δασκάλα" της σχολιάζει το νεαρό μοντέλο

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου μοντέλων Κρίστι Κρανά που είχε μαθήτρια την Άννα Μαρία Ηλιάδου, μία από τις δύο νικήτριες του GNTM βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για όλα.

“Την είχα στη σχολή από 14.5 χρονών”, παραδέχτηκε στην αρχή.

“Είναι 1.77 με πολύ ωραίο δέρμα. Είχε κάνει αρκετές επιδείξεις, αρκετές φωτογραφίσεις και ήταν και πολύ καλή μαθήτρια μπήκε στο Πανεπιστήμιο”, σχολίασε για τη μαθήτριά της.

“Πάντα ήταν ένα κοριτσάκι χαμηλών τόνων. Δεν της άρεσε να μιλάει άσχημα για τις άλλες”, δήλωσε ακόμα.

“Άλλαξε λίγο στα τελευταία επεισόδια”, είπε η Κρίστι για την Άννα Μαρία.

Άννα Μαρία: O θάνατος του πατέρα της και ο έρωτας με τον Τάσο

“Τον πατέρα της τον έχασε από τροχαίο”, είπε, αποκαλύπτοντας το άγνωστο δράμα της οικογένειάς της Άννας Μαρίας και εξηγώντας παράλληλα και τον λόγο που η νικήτρια του GNTM έχει τεράστια αδυναμία στη μητέρα της.

“Η μαμά της είναι σχεδιάστρια μόδας”, δήλωσε ακόμα, εξηγώντας ότι δεν έχει σχέσεις με τον Άγγελο Μπράτη, όπως κάποιοι την κατηγορούν.

“Είναι από το σχολείο, ερχόταν και την έπαιρνε από τα μαθήματα”, είπε για τον έρωτα της Άννας Μαρίας με τον σύντροφό της Τάσο.

“Μου έλεγε εγώ θα τον παντρευτώ”, συμπλήρωσε, τονίζοντας: “Φαινόταν ερωτευμένη. Ήταν κολλητοί. Μεγάλωσε χωρίς πατέρα ήθελε κάτι…”.

Η νίκη του GNTM και η καριέρα

Παράλληλα, η Κρίστι υποστήριξε την άποψη της Σταματίνας ότι έπρεπε να διαλέξουν μία ανάμεσα στις δύο.

Αμέσως μετά, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε τη γνώμη του σχετικά με το συμβόλαιο που υπέγραψαν τα κορίτσια και αφορά το χρηματικό έπαθλο που δεν πρέπει -κατά τη γνώμη του να μοιραστούν.

“Τα κορίτσια που κέρδισαν πρέπει να διαχειριστούν σωστά τη δημοσιότητα”, δήλωσε στο τέλος η Κρίστι, αναφέροντας: “Πρέπει να έχουν πειθαρχία, στόχο. Δουλειά, δουλειά, δουλειά”.

Η συνέντευξη στο Happy Day:

https://streamable.com/pj75w