Ξέσπασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Θα κάτσω να απολογηθώ και γι΄αυτό; Το ακούω και παθαίνω μισό εγκεφαλικό και χαλάει το μπότοξ μου»
Νέα

Ξέσπασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Θα κάτσω να απολογηθώ και γι΄αυτό; Το ακούω και παθαίνω μισό εγκεφαλικό και χαλάει το μπότοξ μου»

Ξέσπασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Θα κάτσω να απολογηθώ και γι΄αυτό; Το ακούω και παθαίνω μισό εγκεφαλικό και χαλάει το μπότοξ μου»

Όσα είπε στο «Στούντιο 4»

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» έκατσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για μία εφ΄όλης της ύλης εξομολόγηση παρέα με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Από μικρή μέχρι τώρα δήλωσε πως δεν έχει αλλάξει πολύ, εξακολουθεί να είναι το ίδιο ονειροπόλα με τότε.

Σαν παιδί πως είχε πολλά κόμπλεξ και ότι οι μαθησιακές δυσκολίες που αντιμετώπισε συνέβαλαν κατά πολύ στις ανασφάλειές της.

«Έχω φουλ δυσλεξία που δεν με βοηθούσε να διαβάζω» ανέφερε.

Είχαν πει στη μαμά μου ότι έχω καθυστέρηση, ήμουν μπροστά, αυτό δεν επιτρέπεται να το λες».

Η μητέρα της ήταν όμως το στήριγμά της, η προστάτιδά της, εκείνη που την ενθάρρυνε να ξεπεράσει τα εμπόδια.

«Η μητέρα μου μας έκανε να νιώθουμε ότι είμαστε «το άλφα και το ωμέγα. Ο μπαμπάς μου δεν κατάφερε να συμμετέχει σε αυτό το ταξίδι».

Σε άλλο σημείο και μιλώντας για την εμπειρία της από την τηλεόραση ομολόγησε ότι αυτό που την τρόμαζε ήταν μην πει κάτι ανάρμοστο on air στο πλαίσιο του political correctness.

Σαν άνθρωπος της αρέσει να ζει χίπικα και για 3 χρόνια γύρισε τον κόσμο σαν νομάς. «Στα νεανικά μου χρόνια ζούσα σε ζούγκλες στον Αμαζόνιο, ήταν συγκλονιστικά. Ήταν backpacking, ήταν από το ένα χωριό στο άλλο, πηγαίναμε με λεωφορεία, δεν ήταν η ζωή του τουρίστα. Ήμασταν ένα γκρουπ ανθρώπων και ζούσαμε σε κάθε χώρο διαφορετικά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς βρέθηκε στο GNTM ενώ απάντησε και στο πώς αντιδρά απέναντι στα ψευδή δημοσιεύματα για εκείνη.

Εξήγησε πως προέκυψε το «Μαζαρί» από το κανονικό της επίθετο το «Μάντζαρη» ενώ ξέσπασε και προς όσους της έκαναν κριτική για το ξενικό της όνομα.

«Δεν θα κάτσω να απολογηθώ πώς κατέληξα με αυτό το όνομα. “Σε λέγανε και στο χωριό σου Ζενεβιέβ;”. Ναι ρε φίλε, θα κάτσω να απολογηθώ και γι΄αυτό; Στα χωριά δεν μπορούν να πουν το “Ζενεβιέβ” και το “Αφροξυλάνθη” το λένε περπατώντας. Το ακούω και παθαίνω μισό εγκεφαλικό και χαλάει το μπότοξ μου. Τσαντίζομαι γιατί είμαι από χωριό που είναι βλάχοι και το έχουν και με υπερηφάνεια. Και έρχεσαι εσύ και μου λες “σε λέγανε και στο χωριό σου έτσι”. Ναι, ρε φίλε θα μου πεις εσύ για τους βλάχους που ήταν οι πιο μορφωμένοι άνθρωποι όταν εσύ δεν ήξερες να γράψεις το όνομά σου ελληνικά»

«Με αυτά που διαβάζω για μένα στο Google λέω “έτσι είναι οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα;” Πάρα πολλά πράγματα που έχω διαβάσει είναι σοκαριστικά, γιατί τα γράφουν και ως δεδομένα» δήλωσε.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη σχέση με τη μαμά της, τον «Γολγοθά» που ανέβηκαν οικογενειακώς όταν εκείνη έδινε σκληρή μάχη για τον καρκίνο αλλά και το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε στη ζωή της.