Ξέσπασε ο Στράτος Τζώρτζογλου! «Δεν είναι όλα μίσος, λεφτά και δόξα»!
Νέα

Ξέσπασε ο Στράτος Τζώρτζογλου! «Δεν είναι όλα μίσος, λεφτά και δόξα»!

Ξέσπασε ο Στράτος Τζώρτζογλου! «Δεν είναι όλα μίσος, λεφτά και δόξα»!

Φορτίστηκε ψυχολογικά καθώς μιλούσε για τη μητέρα του που έχει «φύγει» από τη ζωή

Με τρελά κέφια εισέβαλε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο «Πρωινό»!

Ο πρώην παίκτης της «Φάρμας» μπήκε με φούρια, σήκωσε στα χέρια τη Φαίη Σκορδά ενώ έκανε και μία μίνι επίδειξη του σώματός του βγάζοντας την μπλούζα του και αποκαλύπτοντας πόσα κιλά έχασε στο ριάλιτι.

«16 κιλά έχασα» είπε και αμέσως μετά εξέφρασε την αγάπη του στη Φαίη: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία τη Μαριόλα θα παντρευόμουν τη Φαίη».

Έκανε και τις πικάντικες αποκαλύψεις του όταν ρωτήθηκε για μία γρατζουνιά στο μπράτσο του… «Μαριόλα. Αυτά θέλει ο έρωτας να γίνεσαι παρανάλωμα«.

https://streamable.com/u4q8jd

Στη συνέχεια, πέρασε στο διά ταύτα για την εμπειρία του από το ριάλιτι. Αποκόμισε πολλά από τη συμμετοχή του και επανέλαβε πως μπήκε στο παιχνίδι έχοντας τη μητέρα του στο μυαλό.

Μιλώντας για εκείνη λύγισε ξανά καθώς ήταν ό,τι πιο πολύτιμο είχε στη ζωή. « Η μάνα μου έλειψε και το αφιέρωσα στη μάνα μου γιατί έφυγε . Μεγαλώσαμε μαζί, πεινάσαμε μαζί, ήμασταν συμπολίτες μαζί. Με έμαθε να αγαπάω. Με γέννησε 15 χρονών. Μου καθόρισε όλη μου τη ζωή. Μπήκα στη «Φάρμα» να της δείξω γιατί πιστεύω ότι η ψυχή της εκεί που είναι μπορεί να πάει πιο ψηλά. Δεν είναι όλα σκοτάδι, μίσος, λεφτά και δόξα. Υπάρχει και η αγάπη!».

https://streamable.com/rrmrrz