«Κυψέλη»: Γιατί και πότε αλλάζει ώρα και ζώνη μετάδοσης η εκπομπή της ΕΡΤ2;
Νέα

«Κυψέλη»: Γιατί και πότε αλλάζει ώρα και ζώνη μετάδοσης η εκπομπή της ΕΡΤ2;

«Κυψέλη»: Γιατί και πότε αλλάζει ώρα και ζώνη μετάδοσης η εκπομπή της ΕΡΤ2;

Τι επιβάλλει αυτή την αλλαγή;

Αλλαγές έρχονται στον προγραμματισμό της ΕΡΤ και συγκεκριμένα της ΕΡΤ2. Μεταξύ άλλων η εκπομπή «Κυψέλη» μετακομίζει από τη μεσημεριανή στην απογευματινή ζώνη.

Η αλλαγή θα γίνει από τις 7 Φεβρουαρίου, Δευτέρα οπότε και η «Κυψέλη» θα μεταδοθεί στις 18.00.

Ο λόγος είναι η έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα μεταδώσει η ΕΡΤ και θα προβάλλονται κατά κύριο λόγο στην ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3, καθώς και από τα αθλητικά κανάλια ERT Sports της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX,

Από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 το Πεκίνο φιλοξενεί τους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και η ΕΡΤ θα βρίσκεται εκεί για να μεταφέρει τη δράση στους δέκτες των τηλεθεατών.

Αυτό σημαίνει τροποποίηση του προγράμματος της ΕΡΤ2 και μέσα στις αλλαγές είναι αυτή της ώρας μετάδοσης της νεανικής εκπομπής για όσες μέρες διαρκούν οι Ολυμπιακοί, οπότε και θα προβάλλεται στις 6 το απόγευμα.

Mάλιστα ανάμεσα στις αλλαγές είναι ότι το Σάββατο 5/2 δεν θα μεταδοθεί η εκπομπή οι «Μαμά-δες» αλλά και μέχρι το τέλος των αγώνων δεν θα μεταδίδεται η παιδική εκπομπή «Το 1000 χρώματα του Χρήστου».

Οι Αγώνες θα έχουν ελληνικό χρώμα αφού έχουν δηλώσει συμμετοχή πέντε Έλληνες.

Αναλυτικότερα, την εθνική ομάδα απαρτίζουν οι Απόστολος Αγγέλης (Δρόμοι Αντοχής), Γιάννης Αντωνίου (Αλπικό Σκι), Μαρία Ντάνου (Δρόμοι Αντοχής), Νεφέλη Τίτα (Δρόμοι Αντοχής) και Μαρία Ελένη Τσιόβολου (Αλπικό Σκι).