Κυριάκος Μητσοτάκης: Το αυστηρό μήνυμα για την τραπ, το παράπονο της Μαρέβας και τα… viral «ντολμαδάκια»
Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το αυστηρό μήνυμα για την τραπ, το παράπονο της Μαρέβας και τα… viral «ντολμαδάκια»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το αυστηρό μήνυμα για την τραπ, το παράπονο της Μαρέβας και τα… viral «ντολμαδάκια»

Μία ανατρεπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού στη Ναταλία Γερμανού

Ανατρεπτικά ξεκίνησε την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού καθώς για καλεσμένο δεν υποδέχτηκε κάποιο ηθοποιό ή τραγουδιστή αλλά τον… πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Από τα πρώτα πράγματα από συζήτησαν οι δυο τους ήταν η δυσάρεστη είδηση που κοινοποίησε νωρίτερα ο πρωθυπουργός, ότι δηλαδή η αδερφή του Κατερίνα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

«Είναι δύσκολο να ακούει ότι ένα στενό του πρόσωπο αντιμετωπίζει έναν καρκίνο και λόγος που το δημοσιοποίησα είναι για να αναδείξω τη σημασία της έγκαιρης πρόληψης».

Ανοίγοντας το κεφάλαιο «γυναικοκτονίες» ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε:

«Τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες έχουν το θάρρος να μιλάνε, ξεκινώντας από το κίνημα του #MeToo μέχρι ζητήματα πιο δύσκολα, την έμφυλη βία, την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

«Πρέπει να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά από μικρά για το τι σημαίνει σεβασμός για το άλλο φύλο, ειδικά προς τα αγόρια ότι δεν είναι μαγκιά να χρησιμοποιείς μία υποτιμητική γλώσσα για τις γυναίκες».

«Ενοχλούμαι γιατί υπάρχουν είδη μουσικής με απαράδεκτη γλώσσα για τις γυναίκες λες και είναι αντικείμενα μόνο για σεξουαλική εκμετάλλευση. Πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι αυτό το πρότυπο για τα κορίτσια».

Αυτά που τον χαλαρώνουν μες στη μέρα του είναι να βλέπει Netflix ενώ αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις μεταδόσεις του Μουντιάλ. Του αρέσει η μουσική, το διάβασμα αλλά και να αθλείται.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ αποκάλυψε το παράπονο της συζύγου του Μαρέβας από τα παιδιά τους ενώ η Ναταλία έκανε το χατίρι του γιου του και έπαιξε στην εκπομπή την «παραγγελιά» του, ένα κομμάτι με ιδιαίτερη σημασία για τον πρωθυπουργό αλλά και όλη την οικογένεια Μητσοτάκη.

«Τσακώνομαι με τα παιδιά μου για τους ίδιους λόγους που τσακώνονται όλοι οι γονείς. Γιατί θέλουμε να είμαστε πιο παρεμβατικοί, γιατί ίσως θέλουμε να λέμε τη γνώμη μας πιο πολύ από όσο πρέπει. Η Μαρέβα παραπονιέται όταν δεν βρίσκει τα παιδιά, όταν δεν την παίρνουν τηλέφωνο και υπάρχει η έγνοια, γιατί είναι στο εξωτερικό».

Πώς σχολίασε τα χιουμοριστικά βιντεάκια του Luben για τον ίδιο αλλά και τη viral πια ατάκα του για τα «ντολμαδάκια»;