Λάκης Γαβαλάς: Τα ups και τα downs των εμφανίσεων στα Oscars 2021
Νέα

Λάκης Γαβαλάς: Τα ups και τα downs των εμφανίσεων στα Oscars 2021

Λάκης Γαβαλάς: Τα ups και τα downs των εμφανίσεων στα Oscars 2021

Πώς σχολίασε τις εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί;

Ο κατάλληλος άνθρωπος για να σχολιάσει τις εμφανίσεις των διάσημων στα Oscars είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος εμφανίστηκε στο πλατό του Pop Up συνδυάζοντας το σύνολό του με ένα φυτό λέγοντας χαρακτηριστικά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, «εγώ είμαι η γλάστρα κι εσύ το λουλούδι το αιώνιο».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άνοιξε την αυλαία του fashion police κι εκείνος επέλεξε τις καλύτερες και τις χειρότερες εμφανίσεις, ενώ έδωσε και χρήσιμες συμβουλές.

Η εμφάνιση της Zendaya χαρακτηρίστηκε ως «παλιά», με τον Λάκη να στέκεται μόνο στον λαιμό και τα κοσμήματα που τον διακοσμούσαν, ενώ άσχημη κριτική είχε να κάνει και για την Halle Berry.

Η Reese Witherspoon δεν άρεσε στον καλεσμένο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, οποίος έδινε περισσότερη έμφαση στα κοσμήματα, καθώς όπως είπε του έχουν λείψει πολύ. Αντιθέτως, η Margot Robbie ήταν μία από τις αγαπημένες του εμφανίσεις, όπως και αυτή του Colman Domingo, στον οποίο ωστόσο θα άλλαζε παπούτσια. Για την ακρίβεια δεν θα του έβαζε καθόλου.

Μεγάλο θέμα έγινε για την Jane Fonda και το πολυφορεμένο φόρεμά της. «Έτσι θέλω κι εγώ να γεράσω σαν την Jane», σχολίασε. Εξαιρετική κριτική πήρε και η Vanessa Kirby για το απίθανο ροζ φόρεμά της.

https://streamable.com/dkmmle