Λάκης Γαβαλάς: “Θα συμπαρουσιάζουμε με τη Στικούδη το My Style Rocks”
Νέα

Λάκης Γαβαλάς: “Θα συμπαρουσιάζουμε με τη Στικούδη το My Style Rocks”

Λάκης Γαβαλάς: “Θα συμπαρουσιάζουμε με τη Στικούδη το My Style Rocks”

Επιβεβαίωσε όλα τα ονόματα της επιτροπής!

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Happy Day για το My Style Rocks που έρχεται στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, επιβεβαιώνοντας όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την κριτική επιτροπή, ενώ αποκάλυψε ότι θα συμπαρουσιάζει μερικές φορές την εκπομπή.

“Ξεκινάμε, είμαστε μία υπέροχη ομάδα. Είναι ο Στέλιος μου (σ.σ. Κουδουνάρης) που όλοι λέγανε ότι μαλώναμε και δεν υπήρχε περίπτωση…”, τόνισε ο εκκεντρικός σχεδιαστής.

“Εγώ βασικά είμαι από την αρχή, είχα πει από την αρχή το ok και μάλιστα πιλοτάραμε το θέμα πάνω σ’ αυτό το όνομα, το δικό μου εννοώ”, συμπλήρωσε.

“Βεβαίως, είναι η Λένα (σ.σ. Έλενα Χριστοπούλου), είναι η Στικούδη η Κατερίνα που έχουμε υπάρξει μαζί και στο Dancing with the stars και θα συμπαρουσιάζουμε μερικές φορές έτσι τρελά το όλο show”, είπε ακόμα.

“Πιστεύουμε ότι θα δώσουμε φως στο styling όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, γιατί μας βλέπουν και στο εξωτερικό”, ανέφερε ο Λάκης.

“Είναι μια γυναίκα με στυλ. Μεμονωμένα και μονότονα μερικές φορές”, δήλωσε για την Έλενα, συμπληρώνοντας: “Είναι φορές που δεν θα την ήθελα ντυμένη έτσι. Θα της έβαζα 3”.

Τέλος, μίλησε για την κόντρα με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Οι δηλώσεις του:

https://streamable.com/tooxj