Λάκης Γαβαλάς: Το My Style Rocks, το GNTM και ο ρόλος στο σινεμά
Νέα

Λάκης Γαβαλάς: Το My Style Rocks, το GNTM και ο ρόλος στο σινεμά

Λάκης Γαβαλάς: Το My Style Rocks, το GNTM και ο ρόλος στο σινεμά

Τα επαγγελματικά του σχέδια

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο My Style Rocks, τον Χάρη Χριστόπουλο, το GNTM αλλά και την πρόταση για ταινία.

«Λόγω του θεάτρου είχαμε πει να κάνω μόνο ένα guest κάθε Κυριακή. Νομίζω ότι η θέση μου είναι όντως να κρίνω το styling. O Χάρης Χριστόπουλος είναι πολύ καλός φωτογράφος και ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. Από εκεί και πέρα έχει κάνει ένα παιδί, έχει κάποιες υποχρεώσεις και νομίζω ότι κι αυτός πιέστηκε να το κάνει. Είναι 10 ώρες τη μέρα.

Το όνομα Broadway με κυνήγησε στη ζωή μου. Πριν από τον κορονοϊό μου έκαναν πρόταση να συμμετέχω σε μια ταινία με τίτλο Broadway. Έχω τρεις σκηνές και η πρώτη έγινε χθες. Θα είμαι λοιπόν και στο σινεμά.

Η δική μου η μόδα είναι διαφορετική από το GNTM. Αυτό δεν συμβαίνει πουθενά. Να έχεις κάποια που να λέει “τι φάση;”. Αυτά δεν τα λέμε ούτε στις παρέες, είναι πασέ. Το όλο θέμα το σώζει μόνο ο Καράβας και απορώ πώς αισθάνεται εκεί που είναι. Έχω ξεχωρίσει ένα αγόρι, τον Αντρέα, ο οποίος αν μείνει παραπάνω δεν θα μου αρέσει», τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε το βίντεο: