Λάκης Λαζόπουλος: Η απώλεια της συζύγου του και η σχέση του με την πολιτική
Νέα

Λάκης Λαζόπουλος: Η απώλεια της συζύγου του και η σχέση του με την πολιτική

Λάκης Λαζόπουλος: Η απώλεια της συζύγου του και η σχέση του με την πολιτική

"Θα κριθώ, θα αμφισβητηθώ, είναι όλα μέσα στο παιχνίδι"

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να δηλώνει ότι περίμενε 15 χρόνια για αυτή τη συνέντευξη και ότι είχε παρεξηγηθεί από τη σάτιρα του Λάκη για το πρόσωπό του.

“Εσείς ήσασταν της κουλτουριάρικης σχολής εμείς ήμασταν λίγο της εμπορικής, δε μας δίνατε και πολλή σημασία”, του είπε ο Γρηγόρης κάνοντας παράπονα.

“Δεν είναι αλήθεια αυτό. Είχα μια αδυναμία στον Χατζηνικολάου γιατί είχαμε μια κοινή πορεία και αισθανόμουν ήρεμα”, του απάντησε ο Λάκης.

Το πρώτο θέμα που έφερε η συζήτηση ήταν ο πρόσφατος θάνατος της συζύγου του, Τασούλας, ο οποίος τον ώθησε να γράψει βιβλίο με τίτλο “Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου”.

“Είναι όλα αυτά που έζησα πριν ‘φύγει’. Με τον τρόπο αυτό κάτι θα μάθουν από αυτό που έζησα εγώ” είπε για τα τρία χρόνια που έζησε με τη ασθένειά της.

“Η Τασούλα ήξερε την αλήθεια για την υγεία της από την πρώτη στιγμή. Με την αλήθεια θα παλέψεις, με το ψέμα χάνεις”, είπε.

O Γρηγόρης του είπε ότι υπήρξε θυμωμένος μαζί του για τη σάτιρά του.

“Αυτό σημαίνει ότι δεν τα είχες καλά με τον εαυτό σου”, του απάντησε ο Λάκης.

https://streamable.com/rdljw

“Ο πατέρας μου δε με στήριξε όταν άφησα τη Νομική για να γίνω ηθοποιός. Μου είχε νοικιάσει δικηγορικό γραφείο στη Λάρισα”, είπε.

“Θα ήμουν καλός δικηγόρος. Ήμουν πολύ μελετηρός μαθητής, διάβαζα πολύ, ξέρω καλά νομικά, μου αρέσαν τα νομικά και ήθελα να σπουδάσω. Η μόρφωση είναι δίχτυ ασφαλείας για να μη σκοτωθείς σε μια εποχή”.

“Ένας άνθρωπος που κάνει σάτιρα δεν ξεκινάει με πρόθεση να πει κάτι άσχημο σε κάποιον”.

Τι απαντά όμως για τις εμμονές;  “Η σάτιρα έχει εμμονές. Η εμμονή δεν είναι παγίδα αλλά έμπνευση. Όταν γίνεται κακία είναι άλλο πράγμα. Το κοινό όμως ξέρει να ξεχωρίζει”.

“Ό,τι και να πιστεύει ο κόσμος για μένα υπάρχουν κάποια δεδομένα. Κάνω αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρόνια και σε κάποιους θα αρέσω και σε κάποιους δεν θα αρέσω. Ο καλλιτέχνης είναι ένα φορτηγό που ο καθένας θα φορτώσει τα καλά του, τα κακά του… Θα κριθώ, θα αμφισβητηθώ, είναι όλα μέσα στο παιχνίδι”, είπε.

https://streamable.com/dj6p0

“Είναι φυσιολογικό να στοχοποιούνται άνθρωποι που έχουν κάποια επιρροή. Άμα έχεις χίλιους δημοσιογράφους να είναι εναντίον σου, θα περάσουν και σε κάποιους φίλους σου”.

“Αυτό που μου ζητάνε είναι να έχω την ίδια άποψη με όλους. Δεν έχω την ίδια άποψη με όλους. Πόσο κάνει αυτό; Πόσο κοστίζει; Τελεία και παύλα”.

Ο Γρηγόρης τον ρώτησε για το ότι εθεάθη να τρώει με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Φρανσουά Ολάντ.

“Αυτό δεν είναι καθόλου πραγματικό. Είναι απολύτως ψέμα. Δεν υπάρχει αυτό το περιστατικό. Πρώτη φορά το ακούω. Αν κάθε φορά απαντούσα θα ήμουν ένας μαλάκας που απαντάει στα κανάλια. Μπορείς να με παρεξηγήσεις όσο θέλεις, μπορείς να υποθέσεις ό,τι θέλεις αλλά δεν θα με αναγκάσεις να γίνω ένας μαλάκας που θα απαντάω πρωί μεσημέρι βράδυ σε κάθε ανοησία που γράφεται, είναι ξεκάθαρο. Έχω άλλα πράγματα να περάσω”, απάντησε.

https://streamable.com/zmafx

Όσο για το γεγονός ότι τον κατηγόρησαν για προπαγάνδα απάντησε: “Το στοιχείο της προπαγάνδας είναι η καθημερινότητα όχι να βγαίνεις μια φορά τον μήνα”.

https://streamable.com/vytu1