Λάμπρος Φισφής: «Είχα στο μυαλό μου τη Βίκυ Καγιά κάπως πιο ψυχρή και απόμακρη. Είναι όμως το ακριβώς αντίθετο. Είναι μεγάλος χαβαλές»
Νέα

Λάμπρος Φισφής: «Είχα στο μυαλό μου τη Βίκυ Καγιά κάπως πιο ψυχρή και απόμακρη. Είναι όμως το ακριβώς αντίθετο. Είναι μεγάλος χαβαλές»

Λάμπρος Φισφής: «Είχα στο μυαλό μου τη Βίκυ Καγιά κάπως πιο ψυχρή και απόμακρη. Είναι όμως το ακριβώς αντίθετο. Είναι μεγάλος χαβαλές»

«Ήθελα να κάνω κάτι live στην τηλεόραση»

Ο Λάμπρος Φισφής, που βρίσκεται φέτος στην τηλεόραση έχοντας τον ρόλο του συμπαρουσιαστή στο DWTS, μίλησε στην Φανή Πλατσατούρα και στο περιοδικό OK για όλα.

Πώς προέκυψε η πρόταση για το ΠDWTS στο Star;

«Ήταν 10 Αυγούστου, ήμουν διακοπές στην Πορτογαλία –τόπο καταγωγής της γυναίκας μου–, σε ένα μικρό χωριό, βόλτα με τα παιδιά. Χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνω, μου λένε ότι είναι από το DWTS και σκέφτομαι αμέσως: «Οχ, τώρα θα μου πουν να πάω να χορέψω!». Και ενώ είχα ήδη έτοιμο το «ευχαριστώ πολύ, με τιμά η πρότασή σας, αλλά δεν το έχω καθόλου με τον χορό», μου είπαν πως με σκέφτονται για τη συμπαρουσίαση του σόου και να περάσω από μια οντισιόν για να δουν αν μπορώ να το κάνω».

Και επέστρεψες με το πρώτο αεροπλάνο;

«Πήρα δύο αεροπλάνα! Μου είχαν στείλει ένα κείμενο περίπου τρεις σελίδες για την οντισιόν και μου είχαν πει να φορέσω κάτι επίσημο, βραδινό. Φόρεσα το καλό μου κοστούμι, πήγα εκεί και ακούω έξι ανθρώπους να μου λένε: «Λοιπόν, αλλάζεις και όταν είσαι έτοιμος ξεκινάμε». Και στους έξι απάντησα το ίδιο πράγμα: «Δεν έχω να αλλάξω κάτι, αυτό φοράω». Εκεί κατάλαβα πως δεν κάναμε καλή αρχή…»

Ωστόσο, την πήρες τη δουλειά.

«Ναι, και χάρηκα αρκετά. Ήθελα να κάνω κάτι live στην τηλεόραση. Μου παρουσίασαν το πρότζεκτ, μου είπαν πώς το σκέφτονται, μίλησα με την ομάδα και τους ανθρώπους της παραγωγής, ενώ η Βίκυ (σ.σ. Καγιά) ήταν πάρα πολύ χαλαρή και υποστηρικτική μαζί μου. Και μεγάλος χαβαλές. «Πάμε να το ζήσουμε και να περάσουμε καλά» μου είπε. Πρωτογνωριστήκαμε σε εκείνη την οντισιόν. Μέχρι τότε την είχα στο μυαλό μου κάπως πιο ψυχρή και απόμακρη, λόγω του ρόλου της ως κριτή στο GNTM. Tώρα που τη βλέπουμε σε μια παρουσίαση ως οικοδέσποινα είναι ακριβώς το αντίθετο. Ένας άνθρωπος ζεστός, φιλικός, γλυκός και απίστευτα ομαδικός. Το τελευταίο το συναντάς σπάνια στην Ελλάδα».

Τι άλλο αλλάζει μετά τα 30;

«Τι άλλο αλλάζει; Τα πάντα! Καταρχάς, ο μεταβολισμός. Πριν από τα 30 και μεταλλικές βίδες να φας, δεν παίρνεις γραμμάριο. Μετά ένα σταφύλι δοκιμάζεις και δεν κλείνει το κουμπί του παντελονιού. Επίσης, μετά τα 30 πιστεύω πως δεν κάνεις εύκολα νέους φίλους. Κλείνει ο κύκλος. «Δεν ψάχνουμε άλλον Κώστα, έχουμε Κώστα στην παρέα». Και φυσικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να ακυρώνεις εξόδους γιατί έχεις μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που τις κανόνισες. Α! Και πηγαίνεις συχνά σε γάμους. Επιστρέφοντας στο σπίτι βλέπεις αυτό τον φάκελο, που είναι πιο τρομακτικός και από εκκαθαριστικό λογαριασμό ρεύματος, «πρόσκληση σε γάμο». Και παρότι και οι δύο είναι Αθηναίοι, θα παντρευτούν στο χωριό, που είναι στου διαόλου. Το βάζεις στο GPS και σου λέει «δεν βρέθηκε κανένα αποτέλεσμα». Ύστερα σου δίνουν έναν χάρτη που είναι λες και πας σε κυνήγι θησαυρού. Και το χειρότερο όλων; Πάντα οι φίλοι σου θα επιλέξουν να κάνουν τον γάμο τις ημέρες των διακοπών σου. Άρα, ναι, οι διακοπές μετά τα 30 κινούνται γύρω από γάμους, βαφτίσια και γαμοβαφτίσια – αυτό το τελευταίο είναι το «φεστιβάλ της Ορθοδοξίας», κρατά πέντε ώρες».

Τι αρνητικά σχόλια ακούς συνήθως;

«Θυμάμαι ότι στην Ολλανδία, πάλι, μετά το τέλος της παράστασης υπήρχε κόσμος που περίμενε για να μου μιλήσει και να μου πει και τα αρνητικά. «Το κάνεις καιρό αυτό;» με ρωτούσαν. «Όχι» απαντούσα εγώ. «Ε, φαίνεται» μου έλεγαν. Ή «Έχεις άλλη δουλειά;». «Ναι» ξαναέλεγα εγώ. «Ευτυχώς» συμπλήρωναν εκείνοι. Στο stand up comedy βιώνεις και το δυνατό και το μέτριο και το χλιαρό γέλιο κατά τη διάρκεια της παράστασης. Άρα ξέρεις ακριβώς πού βρίσκεσαι, δεν έχεις αυταπάτες».