Λάουρα Νάργες: «Υπέγραψα τα συμβόλαια για το J2Us τρεις ώρες πριν βγω στο πρώτο live»
Νέα

Λάουρα Νάργες: «Υπέγραψα τα συμβόλαια για το J2Us τρεις ώρες πριν βγω στο πρώτο live»

Λάουρα Νάργες: «Υπέγραψα τα συμβόλαια για το J2Us τρεις ώρες πριν βγω στο πρώτο live»

Η Λάουρα Νάργες, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη» και ο Αλέξης Μίχας συνάντησαν τη Λάουρα Νάργες, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το J2Us, την αποχώρηση από το Voice, αλλά και για τον παράδοξο τρόπο που ο Χρήστος Σαντικάϊ της είπε πως θα παντρευτούν.

Η Λάουρα Νάργες μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα

«Φέτος είχα αρκετές αλλαγές. Όταν είσαι ευέλικτος τελικά και έχεις εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής, όλες οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες.

Η μετάβαση στο J2Us ήταν κάτι ξαφνικό και απρόσμενο. Συνειδητοποίησα όμως ότι για μένα ο κύκλος του “The Voice” κλείνει και αποχώρησα.

Αμφιταλαντευόμουν αρχικά με την πρόταση στο J2Us, όμως ένα 24ωρο πριν το πρώτο δικό μου live, είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Κοκλώνη είδαμε ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και είπαμε να ξεκινήσουμε.

Φαντάσου τα συμβόλαια τα υπέγραψα τρεις ώρες πριν βγω στον αέρα. Το σημείο “μηδέν” που με οδήγησε στην απόφαση της αλλαγής ήταν πως ήθελα μια περαιτέρω εξέλιξη, έστω στα τηλεοπτικά, μετά από 14 χρόνια.

Καταλαβαίνω ότι στην αρχή είχα μπει στο τρυπάκι της ματαιοδοξίας και του ναρκισσισμού. Δεν ήξερα ακόμα τι ακριβώς είναι. Ήμουν 17 όμως τότε, τώρα είμαι 31.

Ποια είναι η ματαιοδοξία, ότι θα βγεις έξω στο δρόμο και θα σε αναγνωρίσουν πέντε, δέκα άνθρωποι στην Ελλάδα παραπάνω;», ανέφερε αρχικά.

Τα ριάλιτι και η ψυχοθεραπεία

«Τη ματαιοδοξία αυτή κατά μια έννοια την άγγιξα στο πρώτο Survivor που είχε γίνει ένας χαμός. Εκεί κατάλαβα ότι η υπερβολική έκθεση δεν μου αρέσει.

Το σημείο που απομυθοποίησα την τηλεόραση ήρθε νομίζω πιο πολύ με τον θάνατο του μπαμπά μου, που είχα και μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά.

Εκεί ήταν που άρχιζε να αλλάζει ο διακόπτης κατά πολύ. Τελείωσα την τηλεοπτική χρονιά και η επόμενη δουλειά που έκανα ήταν εκτός τηλεόρασης, ήμουν στα περιοδικά, στο τμήμα του μάρκετινγκ.

Εκείνη την περίοδο άκουγα να μου λένε “Λάουρα, δεν μπορείς να γίνεις παρουσιάστρια, γιατί είσαι πολύ μικρή ηλικιακά”», συμπλήρωσε.

Για το αν έχει υποστεί bullying απάντησε:

«Αν το πάρω πολύ αυστηρά, νιώθω πως τελικά έχω υποστεί εργασιακό bullying. Δεν αντιδρούσα κιόλας τότε. Μου έχουν φερθεί κάποιες φορές πολύ άδικα, αλλά τα παίρνω και πάνω μου πολλά πράγματα.

Φοβόμουν πάντα μην χάσω τη δουλειά μου», είπε.

Για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάϊ είπε:

«Με τον Χρήστο Σαντικάϊ δεν υπήρχε πρώτο επίσημο ραντεβού τον πρώτο μήνα της σχέσης μας, βγήκαμε μετά τον έναν μήνα.

Ήμασταν μια παρέα μεγάλη, που περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Μέσα από την παρέα εξελίχθηκε κάπως το love story.

Επειδή ακριβώς ήμασταν φίλοι, το να γίνει μια τέτοια μετάβαση ήταν επικίνδυνο κάπως και δεν θέλαμε με τίποτα να χαλάσει η φιλία ούτε η παρέα.

Μέχρι να το δούμε μεταξύ μας το κρατήσαμε κρυφό μια εβδομάδα και η παρέα πέταξε από τη χαρά της που τα βρήκαμε», συμπλήρωσε:

Όσον αφορά στην υπόθεση γάμος η Λάουρα Νάργες είπε:

«Έχει γίνει ένα ξεκαθάρισμα ότι ο γάμος θα συμβεί κάποια στιγμή. Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά όχι χρονιά.

Δεν έχει γίνει κάποια πρόταση, αλλά ξέρω ότι κάτι ετοιμάζει. Είναι ο άντρας της ζωής μου και από αυτό που ξέρω, ακούω και βλέπω και θεωρώ, είναι πως είμαι κι εγώ η γυναίκα της ζωής του.

Θέλω πολλά παιδάκια», κατέληξε η παρουσιάστρια.