Λευτέρης Λαζάρου: Η δήλωσή του για τους παίκτες που βγαίνουν από τα reality μαγειρικής
Νέα

Λευτέρης Λαζάρου: Η δήλωσή του για τους παίκτες που βγαίνουν από τα reality μαγειρικής

Λευτέρης Λαζάρου: Η δήλωσή του για τους παίκτες που βγαίνουν από τα reality μαγειρικής

«Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση...»

Στην Αφροδίτη Γραμμέλη και την εκπομπή Pop Up μίλησε ο γνωστός chef Λευτέρης Λαζάρου. Ο πρώην κριτής του MasterChef αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τηλεόραση και τις εκπομπές μαγειρικής.

«Ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου. Από τη μέρα που γεννήθηκα είμαι χαμογελαστός και μου αρέσει αυτή η χαρά της ψυχής που έχω, τη ρουφάω τη ζωή, μ’ αρέσει πάρα πολύ και γι’ αυτό ίσως μαγειρεύω με αυτόν τον τρόπο, βγάζω τον χαρακτήρα μου. Το βασικό συστατικό στη μαγειρική είναι η… κατάθεση ψυχής στο πιάτο», δήλωσε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Αναφερόμενος στα χρόνια απουσίας του από τα τηλεοπτικά δρώμενα είπε: «Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση, δεν βλέπω κάτι που μου αρέσει σήμερα, δεν θα το έκανα σήμερα. Εγώ μπήκα στην τηλεόραση, όχι για να γίνω γνωστός, γιατί ήθελα να αφήσω γνώση, ήθος και να αφήσω και το κύρος μου. Αυτό που βλέπω σήμερα δεν με ενδιαφέρει, δεν θα το ήθελα. Αν μου γινόταν μια πρόταση δεν θα έλεγα όχι από την αρχή, θα ήθελα να την κοσκινίσω και να δω τι είναι αυτό που ζητάνε από μένα.

Θεωρώ ότι αυτό που λείπει από την ελληνική τηλεόραση είναι η γνώση, να δω μια εκπομπή που θα αφήσει γνώση. Νομίζω ότι οι εκπομπές μαγειρικής είναι πολύ γρήγορες, ο χρόνος που δίνουν στους ανθρώπους να μαγειρέψουν είναι πάρα πολύ σύντομος, είναι μαγικές εικόνες. Μια πρωινή εκπομπή έχει πάρα πολλά θέματα, στριμώχνουν τη μαγειρική και τον μάγειρα.

Εγώ δεν είδα κανένα από αυτά τα παιδιά που βγαίνουν από μαγειρικά reality, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν τους είδα κάπου να ξεχωρίζουν. Η μαγειρική θέλει χιλιόμετρα. Σας το λέει ένας άνθρωπος που μαγειρεύει γύρω στα 57 χρόνια».

Δείτε το βίντεο: